Electrolux ENS8TE19S, combină incorporabilă cu No Frost

Combina frigorifică din imaginea de jos este un model care se incorporează, adică este necesar un mobilier special. Este vorba de Electrolux ENS8TE19S care are o lățime de circa 55 cm ca și multe aparate frigorifice incorporabile, doar că înălțimea diferă. După cum ați și observat raportul preț/volum este decent dar nu cel mai bun, deoarece o combină clasică în același preț poate oferi mult mai mult volum.

Cât despre dotări, acestea sunt cam aceleași și nici nu veți avea nevoie de mai mult. Eficiența este un alt capitol la care excelează acest aparat și vedem un consum anual foarte scăzut, de aceea a primit clasa E (mai bună decât a modelului Electrolux ENT6TF18S). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Electrolux ENS8TE19S

Merită sau nu merită cumpărată?

Aceste aparate (incorporabile) costă mai mult decât cele standard deoarece nu sunt foarte căutate, deci nu este o cere foarte mare pentru ele, deci și costurile sunt mai mari. Însă dacă vă doriți o bucătărie în care să fie evidențiat mai bine mobilieru, atunci trebuie să alegeți un astfel de model.

Volumul nu este cel mai generos, după cum am menționat mai sus și se vede din imagine, dar aveți multe rafturi, suporturi pe ușă și sertare în congelator. Interiorul este organizat destul de bine și puteți muta suporturile de pe ușă după bunul plac pentru că are CustomFlex.

Nu-i lipsește sistemul de răcire avansat care face ca dezghețarea să fie automată și în congelator să nu mai vedem atât de multă gheață pe alimente. În frigider, aerul rece este distribuit uniform cu ajutorul tehnologie DynamicAir și nu este singurul aparat frigorific cu aceasta.

Panoul de control este unul electronic și este destul de bine evidențiat de acel chenar negru și oferă funcții în plus față de cel clasic, plus se vede mai bine selecțiile făcute (temperaturii alese pentru compartimente).

Concluzie

Electrolux ENS8TE19S este un model suficient de generos și înalt, astfel încât să puteți pune toate alimentele în el, iar tehnologiile nu lipsesc. O parte dintre ele le-am menționat anterior dar mai sunt și altele care poate le-ați mai văzut (TwinTech, MultiSpace).

Te-ar mai putea interesa