Electrolux LLI9VF54X0, side by side premium

Electrolux LLI9VF54X0 este o alegere bună pentru cei care vor un side by side modern, dar cu un design mult diferit. Aparatele frigorifice mari sunt scumpe și de cele mai multe ori sunt și eficiente datorită tehnologiilor de răcire. Are un design destul de plăcut cu finisaj pe inox care dă un plus de eleganță aparatului comparativ cu un finisaj pe alb, de exemplu. Este mai mare decât multe alte modele și compartimentarea este mult diferită (se poate vedea după uși).

Se poate vedea din imaginea de jos și congelatorul are sertare în loc de compartimente și sunt foarte generoase. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Side by side-ul de mai sus are un volum net de 541 litri iar spațiul acesta e împărțit astfel: congelator de 178 litri și frigider 363 litri. Nu vă interesează volumul brut ci doar cel net (real). Are Twin Tech No Frost pentru ambele compartimente astfel consumul de energie e redus și gheața nu se mai formează chiar așa de mult.

Are un ecran digital generos, un control electronic cu touch, dozator apă rece, clasa energetică F, filtru pentru apă, rafturi din sticlă securizată, compartimente speciale etc. Consumul de energie e de 448 kWh pe an și trebuie să-l raportați la volumul aparatului. Frigiderul său e spațios și așa și trebuie să fie, iar dacă aveți o familie mai numeroasă, atunci e cazul să vi-l luați. Congelatorul său poate congela 10 kg în 24 de ore, nu e o capacitate mare dar poate fi suficientă în cazul în care nu obișnuiți să cumpărați mult într-o singură zi.

Plusuri: oferă tehnologii moderne, control prin WiFi, finisaj antiamprentă, consum mic de energie pentru acel volum, design plăcut, materiale de calitate etc.
Minusuri: nu oricine și-l permite.

Electrolux LLI9VF54X0 arată foarte bine într-o bucătărie mare și modernă, iar  pentru instalare aveți nevoie doar de un loc suficient de mare. Nu se adresează oricui și se vede după prețul său, dar și poate că aveți o locuință cam mică. Mânerele nu se pot vedea pentru că sunt ascunse și sunt atât verticale cât și orizontale.

Te-ar mai putea interesa