Electrolux LKK660200X, aragaz mixt cu Plus Steam și AirFry

Electrolux LKK660200X este un aparat electrocasnic destul de elegant și se datorează finisajului pe inox, dar și capacului din sticlă. Multe aragazuri sunt pe alb deci vorbim de un material inferior, dar și de un buget redus. Eu prefer aparatele pe inox deoarece sunt mai elegante și finisajul antiamprentă este un plus pentru model. În anii precedenți nu prea erau atât de multe modele cu carcasă din inox, însă cerințele clienților sunt tot mai mari. Dacă vreți să echipați întreaga bucătărie, puteți lua în calcul și o hotă de la același brand.

Alternativele sunt modelele clasice sau chiar altele pe culori diferite. Cu ceva mai multe dotări și funcții sunt aparatele incorporabilele (plită și cuptor). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Are alimentare mixtă chiar și la plită deoarece e dotată cu aprindere electrică. Din poza de sus se observă că are butoane suplimentare că doar e un aragaz cu cuptor electric. Patru arzătoare puternice vor fi de ajuns să gătiți ceva special pentru familie și dimensiunile lor arată cam cât de puternice sunt (cel mai mare e de 3kW). Pe partea de dotări și funcții are: grill, alimentare electrică, încălzire inferioară, încălzire superioară și altele. Accesoriile sale sunt tava AirFry, o tavă colectoare, raft grătar comat și una emailată.

Dimensiunile sale sunt generoase, iar un model cu lățime de 50 cm nu oferă un cuptor atât de mare și plita nu este prea generoasă. Dacă vă doriți calitate, alegeți un brand cu experiență.

Plusuri: are cuptor electric, tehnologii moderne de încălzire, iluminare interioară, capac din sticlă și altele.
Minusuri: nu aprindere electrică la o mână pentru plită.

Electrolux LKK660200X este un model destul de avansat și mă refer strict la cuptor. În general, aragazurile nu oferă multe dotări deoarece sunt fie pe gaz fie mixte. Însă, dacă ar fi modele complet electrice atunci și dotările ar fi ceva mai numeroase, de aceea și prețurile diferă. Alături de acesta aș alege o hotă tot pe inox sau chiar neagră, iar dacă aveți posibilitatea, optați pentru una decorative (evacuare pe același perete).