Electrolux LKK560208X, aragaz mixt cu lățime de 50 cm

Aragazul din imagine este unul mixt și este oferit de un brand ceva mai popular la nivel internațional. Modelul prezentat este Electrolux LKK560208X care are dotări foarte bune, iar câteva dintre ele reies din imaginea de prezentare. Performanțele nu sunt afectate de dimensiunile sale, astfel că lățimea de 50 cm este un plus pentru cei care au o bucătărie mică sau vor să economisească spațiu. Are un design elegant pe argintiu și capacul transparent pentru plită arată mai bine decât unul metalic.

Aparatul arată bine alături de aparate de aceeași culoare și puteți alege și o hotă pentru acesta dacă actuala nu este atât de performantă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Panoul de control este unul mecanic ca la multe alte modele, însă timerul este unul digital pentru a vedea mai bine timpul rămas. Acest temporizator vă ajută când gătiți aceeași rețetă și știți durata ei. Finisajul aragazului este pe inox și mulți dintre voi îl alegeți pentru acest aspect pentru că arată mai bine. Funcțiile cuptorului sunt detaliate mai bine în manualul de utilizare, însă unele dintre ele poate le știți de la modelul anterior. Sunt câteva funcții în plus care sunt speciale și au influențat prețul.

Păreri pro și contra

Puteți pregăti preparate la fel de gustoase și mai sănătoase decât cu o friteuză datorită tehnologiei Air Dry, adică alegeți funcția și tava specială. Cu ajutorul funcției PlusSteam puteți coace pâine cu crustă crocantă și textură interioară moale. Un aragaz mixt oferă un cuptor cu gătire uniformă și o plită cu randament foarte bun, astfel preparatele vor avea gustul dorit. Cuptorul electric este unul multifuncțional, astfel că nu-i lipsește nici un mod de gătire și preparatele pot fi supravegheate ușor datorită iluminării interioare.

Electrolux LKK560208X oferă posibilitatea să deshidratați fructe și legume cu temperaturi cuprinse între 50 și 100 grade. Cu alte cuvinte, oferă dotări mai bune și mai multe posibilități decât în cazul altor aragazuri, iar de multe ori nu merită să ne zgârcim. Unii producători chiar oferă prețuri corecte pentru aparatele lor și nu aveți ce să regretați.

Te-ar mai putea interesa