Electrolux LKK560000X, aragaz mixt pe inox

Aragazul din imagine are un finisaj pe inox, iar în jurul ușii vedem un finisaj complet negru. Electrolux LKK560000X este o opțiune foarte bună că doar este foarte bine dotat pentru acest buget, că doar vorbim de un brand foarte popular și apreciat. Panoul de control este complet mecanic și nu vedem nici un afișaj digital, dar poate în următorii ani vom vedea îmbunătățiri dacă apar și alte tehnologii. Nu aveți nevoie de un model mare pentru a găti rețetele preferate, deoarece sunt numeroase variante cu lățime de 50 cm ca cel de jos, care pot oferi rezultate excelente.

Oferă exact ce aveți nevoie, adică nu-i lipsesc funcțiile de gătire esențiale dar și cel speciale. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Este un model standard mai deosebit și se vede doar din imaginea de prezentare că are plită pe gaz și cuptor electric. Arzătoarele sunt de dimensiuni variabile, iar cel mai mare are o putere de 3kW. Mulți preferă astfel de variante în special dacă vin și cu acel capac din sticlă care arată mai bine și este transparent.

Cuptorul este satisfăcător ca volum și oferă numeroase dotări utile: grill, coacere, gătire cu aburi, autocurățare. Temperatura și programul de gătire se poate alege ușor prin rotire butoanelor din dreapta.

Păreri pro și contra

Puteți prăji cartofi sau legume cu mai puțin ulei, este nevoie doar de tava specială din sârmă și să alegeți funcția AirFry. Față de alte aragazuri, acesta are funcția PlusSteam pentru preparate de patiserie și veți obține acea crustă crocantă care vă place. Din descriere reiese că acest model poate fi folosit și pentru a deshidrata diverse fructe sau legume, astfel că vor fi la fel de sănătoase, doar textura este puțin diferită. Plita nu este electrică și se vede că are tot arzătoare pe gaz doar că sunt puțin mai eficiente și aprinderea lor este mai ușoară cu ajutorul aprinderii electrice integrate.

Electrolux LKK560000X oferă performanțe excelente, adică un un cuptor puternic și o plită cu un randament superior (oferit de tipul de alimentare). Dacă îl prindeți la promoție, profitați de preț și nu veți regreta alegerea făcută.

Te-ar mai putea interesa