Bosch HXN39BD50, aragaz mixt cu finisaj din inox

Aragazul din imagine are un finisaj premium  – inox, motiv pentru care arată ceva mai bine decât altele, plus că întreținerea este puțin mai diferită. Este vorba de Bosch HXN39BD50 și acesta nu este singurul model oferit de acest brand cu astfel de specificații. Voi alegeți care vă convine mai mult, dar designul este același și specificațiile nu sunt atât de diferite. Merită să alegeți un brand de top ca acesta dacă ați avut un aragaz și nu ați fost mulțumit de el.

Combinația plită cu gaz și cuptor electric pare să fie cea mai inspirată alegere deoarece nu veți pierde din randamentul oferit de plită, iar cuptorul coace uniform. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Plita are un capac din sticlă cu un finisaj argintiu în partea din față și cred că arată destul de bine. Timerul este destul de evident, deoarece este unul digital și durata se poate seta ușor, iar timpul rămas se poate vedea de la distanță. cuptorul dispune de iluminare interioară, dar și de un ventilator foarte performant pentru o distribuire uniformă a aerului cald. Pachetul aragazului conține și câteva accesorii importante: grătarul, tava universală și tava emailată. Cele patru arzătoare corespund cerințelor și arzătorul mare are o putere maximă de până la 3 kW.

Păreri pro și contra

Designul este un deosebit deoarece vedem un finisaj din inox care se poate observa ușor, iar panoul de control este organizat destul de bine. Un timer vă ajută să setați durata programului de coacere și poate că ați mai gătit acea rețetă, astfel că nu mai trebuie să stați aproape de aragaz. Cuptorul beneficiază și de alte funcții interesante care poate le-ați mai văzut la alte variante. Plita are aprindere integrată și sistem de oprire automată a gazului la stingerea flăcării.

Acest Bosch HXN39BD50 este un aragaz mare, adică are o lățime de 60 cm și este destul de încăpător dacă ne referim strict la cuptor. Panoul de control se poate folosi cu ușurință și pictogramele sunt poziționate direct pe butoane și veți vedea ușor ce ați ales, iar la alte aragazuri informațiile sunt dispuse diferit și trebuie să vă depărtați puțin de aragaz pentru a vedea selecția făcută.

Te-ar mai putea interesa