Electrolux LKG604003K, aragaz negru cu grill

Electrolux LKG604003K este un model pe gaz dar tot e nevoie de o priză în apropiere deoarece are funcții electrice, dar consumul nu este atât de mare încât ar trebui să aveți o priză specială. Se poate vedea și de pe acea etichetă energetică că nu are un consum foarte mare (1.58 kWh pe ciclu la modul de încălzire convențional – sus + jos). Aceste modele sunt destul de populare, dar mai sunt și cele mixte (Beko FSM52331TXDS) care le veți vedea destul de des în acest buget. În cazul acelor modele, cuptorul poate avea chiar și ventilator.

Dacă nu aveți o instalație electrică prea bună sau gândită pentru aparate cu consum electric mare, aragazul pe gaz rămâne singura opțiune. Ar mai fi și soluții incorporabile, dar pentru acelea trebuie să schimbați și mobilierul. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Plita sa poate fi acoperită cu acel capac din sticlă care este transparent și arată mult mai bine decât cel din tablă, în special că acum se poate vedea ce se află pe perete. Unii aleg chiar să-l demonteze pentru că îl consideră și așa destul de inutil, în special dacă aveți faianță pe perete. Grătarele sunt din fontă și nici nu prea veți vedea din oțel, adică acele foarte subțiri și sudate.

Arzătoarele vin cu aprindere electrică dar nu este integrată deoarece încă este prezent aleg buton dedicat. În general, arzătoarele cu aprindere electrică la o mână au acel simbol (flacără) lângă buton. Dacă tot vorbim de butoane dedicate, aveți și unul pentru iluminarea cuptorului, care este destul de des întâlnit la noile modele.

Poate că panoul e control nu iasă prea bine în evidență datorită culorii, de aceea producătorul vă oferă și o variantă cu inox anti-amprentă, adică poate fi întreținut la fel sau chiar mai ușor, depinde cum priviți acest aspect.

Concluzie

Nu ar fi foarte multe de spus despre un aragaz pe gaz cum e și acest Electrolux LKG604003K, însă trebuie pus pe listă dacă vă doriți rotisor și grill. Are și sertar pentru depozitarea ustensilelor care devine foarte util.

Te-ar mai putea interesa