Beko FSM52331TXDS, aragaz mixt cu arzătoare foarte eficiente

Aragazurile mixte sunt cea mai bună opțiune atunci când vă doriți rezultate excelente, deoarece cuptorul electric încălzește mult mai bine și nu arde preparatele, iar arzătoarele cu gaz oferă un randament mult mai bun. Beko FSM52331TXDS este un astfel de aragaz și are și un design destul de plăcut deoarece vorbim de o carcasă din inox, iar cuptorul este însoțit de un timer digital cu funcționalitate superioară. Chiar dacă pare a fi destul de mic, este vorba de un model destul de încăpător – lățime de 60 cm.

Deci nu vorbim de un model oarecare care să aibă un preț atractiv, însă și așa nu mi se pare a fi foarte scump. Ținând cont că nu prea există concurență, merită să-l puneți pe lista de cumpărături, că doar vorbim de un brand destul de experimentat, sau optați pentru unul mai profi cum este Beko GM15325DX. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Spre deosebire de aparatele incorporabile, acesta se instalează mai ușor în aveți nevoie atât de alimentare cu gaz, cât și de o priză foarte bună pentru cuptor. Nu este nevoie de un mobilier, special, ci se pune lângă cel deja existent și capacul din sticlă de la plită, arată mult mai bine decât cel din tablă. Doar aragazurile albe mai bine cu acel capac din tablă care nu prea îi estetic.

Despre plită nu se pot spune foarte multe, dar vedem grătare din fontă și nu acelea din oțel care sunt sudate. Arzătoarele sunt eficiente adică oferă un plus de putere cu un consum mai mic, iar aprinderea lor este electrică (integrată).

Panoul de control oferă mai multe butoane deoarece acum avem un cuptor electric cu mai multe moduri de încălzire, dar și gătire asistată cu abur pentru care aveți un buton dedicat. Dacă cunoașteți durata acelei rețete, nu ezitați să setați timerul și puteți sta relaxați că nu veți arde sau usca prea tare preparatul.

Concluzie

Deci Beko FSM52331TXDS are caracteristici bune pentru gătit (3D Cooking, 8 moduri de gătire), dar și întreținerea este destul de ușoară datorită funcției de curățare care se folosește de abur (trebuie doar să adăugați apă în tavă și să porniți cuptorul).

Te-ar mai putea interesa