Electrolux LKG500002W, aragaz pe gaz cu rotisor

Electrolux LKG500002W este unul dintre multele modele lansate de acest brand, doar că acesta e puțin mai scump decât restul deoarece are aprindere electrică (pentru cuptor și plită) dar și rotisor. Deci se poate folosi cuptorul pentru a găti alte feluri de mâncare (care includ carne) și nu necesită prea multe cunoștințe să-l folosiți. Cu siguranță, ați luat în calcul aparatele incorporabile ca o alternativă la acel de jos, doar că bugetul trebuie să fie cu 50% mai mare. Alegerea finală depinde și de preferințe, nu oricine ar vrea o plită simplă cu finisaj pe alb (poate pe inox ar arată mai bine).

Alte aragazuri pot fi mai ieftine, adică fără rotisor și fără aprindere electrică, doar că aceste dotări pot fi foarte utile. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Alimentare principală e pe gaz, dar are și alimentare electrică pentru aprinderea electrică. Cele patru arzătoare sunt cele care le știți de la alte aragazuri, adică au aceeași putere și dimensiune. Arzătoare mai puternice veți găsi doar la aragazurile foarte scumpe care au și o lățime de 60 cm, iar aici mă refer a cele cu tehnologii avansate. Accesoriile incluse sunt următoarele: grătar cromat cuptor, două tăvi (emailată și pentru prăjituri) și capacul plitei. Alte accesorii pot fi achiziționate și ulterior în funcție de necesități.

Sertarul inferior pentru vase nu e prezent la acest model dar poate fi util dacă vreți să depozitați ceva (vase, tăvi și ustensile). Modelele mai scumpe oferă mai multe dotări dar nu cred că merită acel efort financiar suplimentar.

Plusuri: are un design plăcut, timer clasic, aprindere electrică clasică, preț mic, rotisor.
Minusuri: nu are aprindere electrică integrată (se folosea doar o mână).

Electrolux LKG500002W nu se poate compara cu modelele altor branduri deoarece trebuie luat în calcul și prețul, iar variante atât de dotate și la un preț atât de mic, sunt rare. Uneori, e bine să luați în considerare toate brandurile, doar că unele oferă variante prea scumpe. Aragazul de sus mi se pare o alegere inteligentă și nu prea am avut ce să-i reproșez.