Zanussi ZCG510T1WA, aragaz de 50cm cu aprindere electrică

Zanussi ZCG510T1WA e un aragaz modern prin faptul că are aprindere electrică la plită și cuptor. În acest fel nu vă pierdeți timpul cu bricheta sau chibrite.
De la început trebuie să scriu că e un model clasic cu alimentare pe gaz așa încât să aveți costuri mai mici decât le-ați fi avut cu un aparat electric.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe banii aceștia primim un electrocasnic de la un producător italian de top.
Din poza de alături se poate observa că e un model de culoare albă cu un capac din sticlă așa încât designul să fie unul minimal.

Păreri pro și contra

Aragazul Zanussi ZCG510T1WA e unul cu niște dimensiuni normale de 85x50x60 îxLxa cm așa încât să putem spune că nu ocupă atât de mult loc.
Pentru a funcționa la capacitate maximă acest model trebuie conectat la priză. Asta pentru ca să funcționeze aprinderea electrică. Iar, cablul de curent e unul cu lungime de 1,5 metri.
Ca accesorii sunt livrate două: un grătar cromat și o tavă de prăjituri.

Principalele motive pentru care cineva s-ar orienta înspre un astfel de aparat în defavoarea unuia pe curent electric ar fi:
– gazul e mai ieftin decât electricitatea.
– nu ai nevoie de un branșament special pentru acest aparat.
– plita cu arzătoare e mai sigură decât una vitroceramică prin faptul că nu te arzi așa de ușor.
– poate funcționa și în locuri unde nu e electricitate. În acest sens flacăra trebuie aprinsă cu chibrit sau brichetă.

De final trebuie să scriu că acest model e unul perfect pentru acele persoane interesate de un aragaz clasic cu care să nu-și bată prea mult capul.

Despre Zanussi am scris că e un producător italian și ar mai trebuie știut despre acesta că a fost înființat în 1916. Deci, are o lungă istorie în domeniu.