Electrolux LIV63431BK, plită incorporabilă cu funcție PowerBoost

Plita incorporabilă Electrolux LIV63431BK este un model destul de avansat însă nu este foarte complicat de folosit deoarece interfața touch este una destul de intuitivă iar pictogramele sunt mari și sunt însoțite de indicatoare luminoase. Din imaginea de jos se poate vedea cât de elegantă este plita și cam cum arată zonele de gătit. În dreapta sunt zone de gătit normale (cele circulare), însă în stânga avem zonă dreptunghiulară care poate fi folosită pentru vase ovale sau separat pentru vase mici.

Aceasta este mult mia eficientă decât plita clasică cu sistem de încălzire nu foarte avansat. De aceea și costă mai mult, plus că performanțele sunt și ele destul de mari. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Costă mai mult pentru că oferă niște caracteristici interesante care nu le vedem la orice plită cu inducție, plus că este vorba de un brand mai de top. Chiar dacă pare a fi mai diferită, dimensiunile ei rămân neschimbate, adică are aceeași lățime de 60 cm.

Funcții PowerBoost (Booster) nu lipsește nici la această plită și ajută mult în cazul preparatelor care trebuie gătite rapid. Cu alte cuvinte, nu mai trebuie să stați foarte mult prin jurul ei. Îmi place că are caracteristică Hob2Hood, adică hota se va adapta plitei și veți controla un singur aparat și nu două. O astfel de hotă este modelul Electrolux EFG516X care poate că nu ar fi cea mai bună recomandare deoarece este pe inox, iar plita este complet neagră.

Chiar dacă are un preț cam mare, este destul de populară, adică au ales-o destul de mulți utilizatori și o apreciază (cele mai multe recenzii sunt cu ratinguri aproape maxime). Mai exact, dați mai mulți bani pe plită și nu veți regreta absolut nimic.

Concluzie

Electrolux LIV63431BK are o zonă extinsă care poate fi folosită ca un grill însă este nevoie de un tavă specială (cum sunt cele din fontă). Costă ceva mai mult însă merită atunci când vreți să faceți fripturi, mici sau altele pe mici, că doar nu ne faceți într-o tigaie oarecare.

Te-ar mai putea interesa