Electrolux LHR3233CK, plită de 30 cm cu funcție pauză

Plitele incorporabile cu lățime de 30 cm sunt destul de numeroase și pot fi atât electrice, cât și pe gaz. Electrolux LHR3233CK este o astfel de plită și chiar dacă are numai 2 zone de gătit, una dintre ele este dublu circulară, adică puteți seta o temperatură de încălzire ceva mai mare. Designul este unul destul de minimalist și așa este la plitele electrice puțin mai avansate. Mai sunt plite electrice și cu butoane clasice, adică acelea rotative dar nu le recomand deoarece nu arată atât de bine, plus că aveți funcții în plus la cele cu control digital.

Din imaginea de jos puteți vedea cam ce oferă plita dar mai sunt și alte dotări care sunt la interior. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Electrolux LHR3233CK

Merită sau nu merită cumpărată?

Prețurile sunt mai mari în cazul plitelor electrice deoarece sunt incorporate mult mai multe tehnologii. La acele vitroceramice, tehnologia de încălzire este destul de simplă, adică este încălzită toată suprafața, pe când la cele cu inducție, este încălzit doar vasul (se folosește de o bobină).

Zona de gătit din spate are acel cerc suplimentar care poate fi activat când gătiți pentru toată familia, adică când puneți vase mai mari. Mai precis este un arzător normal de 700W care poate fi setat până la 1700 W, iar cel din față este un arzător mic de 1200 W. Cu alte cuvinte, arzătorul de peste 2000W lipsește și poate că nu vă deranjează atunci când doar gătiți doar supă pe plită și felul principal la cuptor.

Dacă blatul din bucătărie nu este foarte mare și poate că nici nu aveți de gând să montați o hotă, atunci o plită ca cea de sus poate fi soluția, iar încăperea o puteți aerisi deschizând din când în când geamul.

Concluzie

Electrolux LHR3233CK poate fi una dintre numeroasele plite care le puteți alege, iar dacă nu sunteți convinși că oferă suficientă putere, alegeți una cu 3 sau 4 zone de gătit (Beko HII74700UF). Nu cred că plită pe gaz ar fi o opțiune deoarece veți avea nevoie din nou de alimentare u gaz sau chiar să puneți o butelie în bucătărie.

Te-ar mai putea interesa