Electrolux LFB2AF88S, frigider incorporabil cu congelator

Electrolux LFB2AF88S este un frigider accesibil cu o ușă și cu clasa F de eficiență energetică. Întreținerea sa nu e prea complicată pentru că vine cu dezghețare automată. Fiind un frigorific cu o înălțime de 88 centimetri se adresează celora care nu prea stau pe acasă, în sensul că mănâncă mai mult în oraș. Cred că ar fi util și unui student care stă în garsonieră deoarece e ieftin și poate ține la rece alimente pentru 1-2 persoane.

Modelul acesta e unul disponibil la un preț bun preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care e compartimentat inteligent, iar partea de congelator e una capabilă cu o capacitate de congelare de 2kg la 24 de ore. Dacă ești în căutarea unui frigider ieftin atunci trebuie să alegeți unul clasic sau poate vă interesează unul fără congelator.

Pe partea de caracteristici se laudă cu compartimentul frigiderului care are trei rafturi, sertarul pentru legume și congelatorul cu un compartiment (de 14 litri). Frigiderul are pe lângă rafturi și patru suporturi la ușă așa încât să puteți ține la păstrat recipiente ori sticle. Consumul energetic anual este de 178 kWh, iar în acest fel o să aveți facturi mai mici la curent.

Pentru achiziția acestui model ar fi costul de achiziție mic (în comparație cu alte branduri), că are o fiabilitate bună, dezghețarea automată și compartimentarea bună.
Nu arm ce ă-i reproșez pentru că nu-i lipsește nimic, totuși sunt frigider mai dotate, dar nu cred că sunteți dispuși să dați mult mai mult pe el.

Deci, dacă te interesează un aparat pentru păstrarea la rece a unei cantități mici de alimente atunci acest model Electrolux LFB2AF88S ar fi recomandarea mea. Întrucât dimensiunile sunt reduse și greutatea e una mică de 31 kilograme, iar nivelul de zgomot e de 37 decibeli (cei ce l-au cumpărat spun că e foarte silențios), deci ceva mai mic decât al altor frigorifice. Brandul este unul de încredere și veți vedea că toate aparatele sale sunt apreciate de clienți, deoarece calitatea este pe măsura prețului.

Te-ar mai putea interesa