Electrolux KOE8P81Z, cuptor incorporabil cu control touch

Cuptorul incorporabil din imaginea de jos se laudă cu un panou de control complet electronic pentru că are mai multe programe și funcții care pot fi alese pentru diverse preparate. Electrolux KOE8P81Z nu dorește să dezamăgească și nici nu are cum pentru că vorbim de un buget mai mare. panoul de control cu butoane touch este complet neted, nu avem acele butoane rotative și interacțiunea este destul ușoară. Evident că trebuie să consultați puțin manualul său pentru a afla rolul fiecărei pictograme și cam care sunt meniurile.

Dacă nu vă plac cuptoarele pe inox, atunci acesta cu siguranță o să vă intereseze, plus că veți beneficia de niște caracteristici destul de bune. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Aș putea spune că aici avem un cuptor mai bine echipat și care nu prea duce lipsă de nimic. Cuptorul din imaginea prezentată oferă exact ce a aveți nevoie, nu mă refer la caracteristici tehnice foarte bune, ci și la tehnologii moderne care vă ușurează munca în bucătărie. Cu AssistedCooking alegeți programul potrivit, durata și chiar să salvați setările preferate. Există și un senzor special (termosondă) pentru preparatele din carne astfel încât să o gătiți exact așa cum vă place (mai făcută sau mai crudă).

Curățarea pirolitică este prezentă pe cele mai scumpe cuptoare, pentru că oferă cele mai bune rezultate. Pentru cei care nu știu, această funcție de auto-curățare transformă grăsimea în cenușă încălzind cuptorul ceva mai mult.

Concluzie

Oferă caracteristici foarte bune și nu prea ai ce să-i reproșezi sau să zici că-i lipsește ceva. AȘ zice să lipsa tehnologiei WiFi (cum are Electrolux EOD6C77WX) ar fi un minus, dar numai pentru anumiți utilizatori. Electrolux KOE8P81Z oferă niște funcții de gătire suplimentare care nu le vedeți la orice cuptor de aceea și prețul este ceva mai mare: gătire înceată, conservare alimente, coacere umedă cu ventilați, încălzire platou, dar și altele. Sunt și funcții de siguranță foarte importante: închizătoare electronică ușă și blocare curățare pirolitică. Chiar și cu acea putere de încălzire mare (3500 W), clasa de eficiență energetică este foarte bună – A+.

Te-ar mai putea interesa