Electrolux EOD6C77WX, cuptor electric cu WiFi Control

Fiecare producător oferă soluții de top pentru cei care vor calitate, dar și dotări mai numeroase. Electrolux EOD6C77WX este un astfel de produs și a fost conceput care să impresioneze, iar acest aspect este menționat și de clienți. Nu prea ai ce să-i reproșezi într-un buget de circa 2000 lei și poate că nici nu ar avea sens să luați în calcul variante mult mai scumpe. Ideea e că nu pot oferi mai multe dotări decât cel de jos și unele tehnologii sunt prea scumpe. Dacă tot vorbim de tehnologii moderne, acest cuptor poate fi controlat și supravegheat de la distanță prin WiFi, folosind o aplicație mobilă.

Se vede clar că oferă mai multe programe și funcții decât altele, pentru că sunt prezente mai multe pictograme pe panoul de control. Sunt multe noutăți, motiv pentru care trebuie să consultați manualul de instrucțiuni. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Puteți găti cu ajutorul aburului, adică puteți avea brutăria la voi acasă. Cuptoarele ceva mai scumpe oferă această dotare care devină utilă în cazul produselor de panificație oricare ar fi ele. Această caracteristică se numește SteamBake, iar la alte branduri poate fi o denumire diferită.

Este perfect pentru cei care își doresc o bucătărie Smart și aplicația pentru acesta se numește My Electrolux Kitchen.

Senzorul de gătire este o noutate pentru acest tip de aparat, iar cu acesta puteți găti preparatul preferat la perfecție deoarece monitorizează temperatura interioară a preparatului și oprește programul.

Curățarea catalitică împiedică acumulare de grăsimi pe pereți și pornește la 250 grade C, ca la oricare alt cuptor cu această funcție.

Afișajul LED este destul de vizibil indiferent de condiții, deci este mult superior timerului clasic cu buton rotativ.

Concluzie

Dacă nu vă pricepeți la parate, însă vreți să faceți alegerea corectă, vă recomand brandurile mai de top cum este și acesta și modele cu recenzii cât mai multe. Electrolux EOD6C77WX nu este un model vechi, ci unul recent lansat motiv pentru care nu sunt multe persoane care l-au cumpărat. Un alt model deosebit de la acest brand este Electrolux EOB8S39WZ.

Te-ar mai putea interesa