Bosch PGH6B5B90, plită pe gaz cu aprindere electrică

O plită destul de populară datorită calității materialelor și designului este modelul Bosch PGH6B5B90, care este oferit de un brand foarte popular. Prețurile acestor aparate sunt ceva mai mari dar sunt justificate deoarece vorbim de o calitate net superioară, iar aici mă refer la materialele folosite. Cu alte cuvinte, dacă vă doriți o plită care să-și mențină aspectul mai mulți ani, alegeți pe una de la un brand de top. Acesta este pe inox și acesta este un material destul de des întâlnit doar că nu de multe ori vedem grătare din fontă.

Designul este unul clasic spre modern, adică se poate asorta cu numeroase cuptoare dacă va fi montat deasupra sa, însă nu este o regulă. Unii aleg că monteze mai sus cuptorul pentru a nu se apleca însă aceasta presupune mai mult mobilier (o bucătărie mare). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Dacă nu vă interesează plitele electrice deoarece nu vă convine randamentul ori poate cum se curăță, atunci alegeți una cu suprafață din inox. Suprafața lucioasă de la plitele electrice trebuie bine curățată și soluțiile folosite sunt diferite, plus că nu au grătare ca și cea de sus.

Sunt grătare din fontă care arată mult mai bine decât cele din oțel care sunt și sudate. Vasele pot fi mutat cu ușurință dintr-o zonă în alta fără să le mai ridicați, plus că forma lor le oferă o bună stabilitate.

Aprinderea electrică integrată nu este o noutate pentru acest tip de aparat, însă poate fi o noutate pentru cei care până acum foloseau un aragaz. Nu prea mai merită să alegeți un aragaz deoarece nu e la fel de elegant și dotat ca aparatele incorporabile.

Concluzie

Chiar dacă plita Bosch PGH6B5B90 este pe gaz, cuptorul care probabil nu-l aveți încă, poate fi electric. Nici nu cred că se mai fabrică cuptoare pe gaz datorită numărului mic de avantaje care le poate oferi, adică cuptoarele electrice sunt mult peste chiar dacă costul de funcționare nu este mai redus. Pentru cei care folosesc vase de dimensiuni ovale, le recomand plita Electrolux EGH6349BOX.

Te-ar mai putea interesa