Electrolux KGS6426SX, plită incorporabilă inox de 60 cm

Electrolux KGS6426SX este una dintre cele mai bune plite de pe piață în acest preț, însă mai sunt și cele cu prețuri mai atractive. Dacă ați mai avut o astfel de plită, știți bine că diferența o fac materialele folosite. Acest aspect este foarte important dacă vă doriți ca ea să-și mențină aspectul, iar cele vopsite nu sunt o opțiune bună, ci mai degrabă cele pe inox. Ar mai fi și alte plite cu suprafață lucioasă, adică cu suprafață din sticlă destul de rezistentă, doar că se văd amprentele și diversele pete.

Designul acestei plite este destul de reușit și nici nu putea fi altfel deoarece vorbim de un brand de top. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Chiar dacă sunt numeroase plite mai accesibile decât aceasta, tot sunt mulți clienți care apreciază mai multe calitatea. Poate că din imaginea de sus nu se vede, însă sunt finisaje destul de elegante la butoane dar și în rest.

Panoul de control este poziționat destul de bine, astfel că arzătorul mare permite amplasarea unor vase destul de mari, iar acestea pot fi mutat ulterior ușor de pe o zona pe alta. Indiferent unde ar fi amplasate butoanele plita nu are alte dimensiuni, deci poate înlocui un model mai vechi cu arzătoare sau butoane poziționate diferit. Evident că fiecare plită este însoțită de toate informațiile, iar dimensiunile nișei sunt incluse și ele (56 cu 48 cu 3 cm).

Grătarele din fontă sunt ceva mai groasă iar forma lor oferă o stabilitate mai bună vaselor. Alte branduri oferă un design diferit la plitele sale sau combinație de culori poate mai inspirate. Dar eu aleg să vă recomand o plită tot de la același producător – Electrolux KGS6436RK.

Concluzie

Electrolux KGS6426SX se potrivește în orice bucătărie deoarece are un design clasic și împreună cu un cuptor tot pe inox sau o combinație de inox cu negru. Dacă vă doriți un arzător mai puternic deoarece cei 3kW nu sunt de ajuns, vă recomand cele cu arzător de tip Wok pentru că are un inel de ardere în plus (cum are modelul recomanda mai sus).

Te-ar mai putea interesa