Electrolux KGG64362S, plită cu grătare din fontă

Plita din imaginea de jos este o variantă mai nouă care ar trebui să o luați în considerare în special că vine cu câteva îmbunătățiri (chiar și estetice). Este vorba de Electrolux KGG64362S care nu oferă prea multe în plus față de modelul anterior, deoarece vorbim tot de un model pe gaz și după cum bine știți, acestea nu oferă prea multe dotări. Față de cele electrice (Electrolux LHR3233CK are 2 zone), acestea au un design elegant pe inox, dar pot fi și alte materiale (sticlă).

Costă ceva mai mult decât multe alte plite disponibile, însă când vă doriți calitate, trebuie să alegeți un brand de top, iar Electrolux este unul dintre ele, precum și multe altele. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Electrolux KGG64362S

Merită sau nu merită cumpărată?

Arzătoarele sunt la fel de mari și puternice, poziționate tot ca și pe celălalt model, adică avem arzătorul mare mai aproape de utilizator. Acesta este și de tip Wok, adică vedem un inel de ardere în plus pentru un plus de putere și o încălzire mai uniformă. De aceea puteți găti fie în stil asiatic, fie folosiți tigăi speciale cum sunt cele de tip grill dacă vreți să frigeți ceva el.

Puterea totală a plitei este foarte mare de aceea și ar trebuie să o luați în considerare – 8900W. Nu sunt foarte multe plite ca și aceasta, iar butoanele oferă 9 trepte de putere pentru a putea găti orice cu ușurință.

Dimensiunile plitei nu sunt mult schimbate, însă pentru că acel arzător este poziționat mai spre exterior, adâncimea ei este de numai 52 cm și lățimea este de 60 cm ca la restul. Spre deosebire de cele electrice, nu prea sunt plitele pe gaz cu 2 zone, în special dacă este vorba de un astfel de brand.

Concluzie

Nu pot fi spuse prea multe despre ea, însă Electrolux KGG64362S are arzătoare puternice, dotate cu siguranță care nu permite scurgerea gazului, astfel se evită posibile accidente. Nu aveți un singur grătar cum e la aragazuri, ci sunt două grătare separate care sunt realizate din fontă, material care rezistă foarte bine la temperaturi ridicate.

Te-ar mai putea interesa