Electrolux EEM88510W, mașină de spălat vase cu uscare AirDry

O mașină de spălat vase puțin mai deosebită, adică cu dotări ceva mai numeroase este Electrolux EEM88510W. Acest aparat are numeroase dotări, unele chiar recent apărute pe aceste aparate și care vă vor fi de folos. Un astfel de aparat nu mai reprezintă un moft, ci o necesitate, în special dacă gătiți des și aveți din când în când musafiri pe care îi mai serviți cu una alta. Vă poate ajuta să nu mai pierdeți atât de mul timp prin bucătărie, iar capacitatea mare este un astfel la fel de important.

Nu are un design exterior pentru că se incorporează și pe ușa sa se montează un panou de mobilier, astfel că aparatul nu va fi vizibil. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Nu se adresează oricui și se poate ajunge la această concluzie destul de ușor, deoarece are specificații foarte bune și un preț pe măsura dotărilor. De cele mai multe ori specificațiile nu influențează prețul aparatului, ci mai degrabă tehnologiile incorporate. Astfel că un model cu capacitate de 10 seturi poate avea un preț identic cu cel al unul model cu 14 seturi. Nu același lucru puteam spune pentru aparatele care au clasă energetică diferă. Poate că ați și observat că varianta de sus este una foarte eficientă pentru capacitatea de încărcare – Clasa B.

Noile etichete reflectă mai bine eficiența aparatului și putem vedea și alte lucruri utile: durată program Eco, nivel de zgomot, consum de apă. Ce nu se vede? Păi, sunt o mulțime de dotări care fac diferența între acesta și unul de buget: MaxiFlex, AirDry (uscare cu flux de aer natural), QuickSelect, SatelliteClean și Time Beam. Să nu se înțeleagă greșit, Electrolux nu prea oferă soluții accesibile, ci doar competitive care au dotări de top.

Concluzie

Electrolux EEM88510W nu poate fi comparat cu oricare alt aparat, însă dacă chiar și se pare că vă depășește bugetul, atunci aș opta poate pentru un Electrolux EEM48320L care are Clasa D și nu chiar atât de multe dotări, după cum le-am enumerat mai sus.

Te-ar mai putea interesa