Electrolux KEMB9310L, mașină de spălat vase incorporabilă de dimensiuni generoase

Electrolux KEMB9310L este o mașină de spălat modernă de dimensiuni generoase și se poate vedea din imaginea de jos. Din imagine se vede foarte clar că vorbim de un model incorporabil. Lista de dotări e destul de lungă pentru că nu vorbim de un aparat chiar ieftin. Mă refer la faptul că are niște caracteristici speciale mai numeroase, care poate nu le vom vedem pe prea multe mașini de spălat. O listă ceva mai lungă o voi face mai jos și cred că vă va ajuta să vă faceți o idee despre ea.

Instrucțiunile de instalare sunt incluse și este necesar un corp special dacă vorbim de un mobilier modular, sau de un spațiul anume pentru a o pune (lățimea ei fiind de 60 cm). Peste ușa aparatului se pune un panou de mobilier cu mâne, astfel că aparatul nu va fi vizibil. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

  • Are o capacitate de spălare mare și evident că este ceam ai mare de pe piață – 15 seturi. Nu toate mașinile au posibilitatea să spele atât de multe tipuri de articole deoarece nu au programe corespunzătoare dar nici coșuri atât de bine gândite. Aveți un sertar special pentru tacâmuri și este mult mai mult loc decât în coșurile acelea mici.
  • Are 8 programe de spălare și o mare parte dintre ele le cunoașteți de la altele. Are o clasă energetică foarte bună – D, și chiar dacă nu pare a fi prea grozavă, vorbim de noua etichetare (mult mai strictă). Poate fi ajustată temperatura deoarece oferă trei nivele de reglare.
  • Panoul de control este unul cu QuickSelect, astfel că este prezent și un glisor care ușurează alegerea opțiunilor dorite.
  • Cu brațul SatelliteClean, performanțele de spălare cresc pentru că vorbim de mișcări diferite (diverse unghiuri și rotație dublă).
  • Uscare naturală cu AirDry (ca pe Electrolux EES47320L).

Concluzie

La 100 de spălări, mașina de sus spală cu un consum energetic de numai 86 kWh și trebuie să-l raportăm la capacitatea ei. Electrolux KEMB9310L nu poate fi comparată cu orice variantă și e bine să aveți în apropiere o priză, alimentare cu apă și scurgere pentru apa folosită.

Te-ar mai putea interesa