Electrolux EES47320L, altă mașină de spălat cu uscare naturală – AirDry

Electrolux EES47320L este o mașină de spălat vase cu tehnologie de uscare AirDry (Electrolux EEA71210L are această dotare), adică la final se deschide ușa pentru a lăsa aerul natural să pătrundă la interior. Se laudă și cu o clasă energetică foarte bună pentru acest tip de aparat – Clasa D. Adică consumul e undeva la 84 kWh la 100 de spălări și nu veți găsi multe modele la fel de eficiente. Acesta este un consum mai realist pentru că nu veți spăla chiar zilnic vase ci doar când veți umple aparat, adică o dată la 2-3 zile. Dacă vorbim de o familie numeroase, atunci situația trebuie văzută diferit, adică veți spăla destul de des iar clasa energetică este foarte importantă.

Alternativele sunt destul de multe dacă luăm în calcul mai mulți producători, dar nu cred că e cazul aici pentru că vedem un aparat foarte apreciat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Poate spăla cel mult 13 seturi de vase și nu cred că era necesară o opțiune de încărcare la jumătate, pentru că are un senzor de încărcare. E evident că e complet incorporabilă deoarece are acel panou de control poziționat pe marginea ușii și nu pe partea exterioară a ușii. O puteți alege alături de pachetul de tablete (Finish All in One) și dacă vreți să economisiți, se poate opta pentru un resigilat.

Funcționalitatea este un punct forte al acestui aparat și spun asta pentru că lista de funcții e foarte lungă. Nu le voi enumera doar că multe dintre ele nu le veți găsi pe orice mașină și vor fi foarte utile (pornirea programabilă, oprire automată, coș superior ajustabil și altele).

Concluzie

Nu vorbim de o mașină oarecare, de aceea are și tehnologii mai noi care influențează prețul. Astfel, aparatul nu va fi accesibil pentru toți utilizatorii, însă dacă vă doriți un aparat mai bun decât actualul, acesta poate fi acela. Electrolux EES47320L este un model destul de avansat iar prețul mi se pare justificat, adică veți recupera din investiție prin facturi mai mici la energie. Sunt destul de multe tipuri de aparate de la acest brand care vin cu dotări foarte utile, pentru a fi competitive pe piață.

Te-ar mai putea interesa