Electrolux EZF5E40X, cuptor incorporabil accesibil cu ventilare

Cuptorul incorporabil Electrolux EZF5E40X este unul destul de accesibil și vi-l recomand deoarece oferă un design elegant și funcționalitate superioară. Poate că nu se compară cu modele de top, însă poate că nici nu aveți nevoie de mai multe dotări. Aparatele incorporabile sunt mai bine dotate decât cele standard (aragazuri), însă pentru instalare este necesar un corp special. Cuptorul poate fi pus sub sau peste blat, în funcție de preferințe și spațiul disponibil.

Panoul de control este unul simplu și ușor de folosit, iar timerul digital nu lipsește. Cu acesta puteți supraveghea mai ușor aparatul și puteți face altceva între timp. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Are un design clasic pe negru cu argintiu care scoate în evidență anumite părți ale aparatului. Butoanele rotative sunt destul de vizibile și cu ele puteți selecta modul dorit și temperatura pentru preparatul ales. În general, rețetele sunt însoțite de setările care trebuie alese, dar și durata pentru timerul aparatului. Sunt necesare tăvi pentru a găti rețetele preferate, iar producătorul a inclus două astfel de tăvi care poate vor fi de folos. Alături de un astfel de cuptor aș alege o plită electrică, chiar și cu inducție dacă vă permite bugetul.

Păreri pro și contra

Este un cuptor multifuncțional iar funcțiile și modurile de gătire sunt prezente pe panoul de control, acestea fiind evidențiate de niște pictograme. Oferă un mod de gătire uniform care este foarte util pentru anumite rețete (prăjituri), iar aceste se folosește de ambele niveluri. Timerul digital ar trebui să fie o dotare standard pe aceste cuptoare și nu aș alege un cuptor fără această dotare.

Electrolux EZF5E40X încălzește uniform preparatele și nu cum era în cazul celor pe gaz, iar ventilatorul are un rol destul de important în acest sens. Anumite dotări nu ar trebui să lipsească dintr-un cuptor, de aceea vă recomand modele puțin mai scumpe dar care vă vor fi de folos mai mulți ani. Dotările sale nu afectează dimensiunile aparatului, astfel că poate fi pus în locul vechiul aparat și nu este nevoie de un mobilier la comandă (sunt corpuri de mobilier dedicate).

Te-ar mai putea interesa