Electrolux EWWN1685W, păreri model premium de 8kg

Electrolux EWWN1685W este un electrocasnic de tipul 2 în 1 pentru acele persoane care doresc să economisească bani și spațiu. E un aparat care intră în categoria premiu deoarece vine de la producătorul numărul 2 la nivel mondial. Acesta este și unul dintre motivele pentru care costă mai mult decât Haier HWD100-B14959U1-S.

Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un model cu clasa D a eficienței energetice pe partea de spălare, întrucât consumul este de 73 kWh la 100 de spălări.
Imaginea de alături se poate vedea că aparatul eu unul cu aspect clasic și minim în același timp.

Pro: Pe lângă eficiența energetică bună, acest model are și alte lucruri avantajoase Care te-ar face să îl cumperi.
Vine cu caracteristica Time Manager care presupune că durata ciclului de spălare poate fi reglată.
Un alt lucru folositor e că acest model vine cu OptiSense. E o tehnologie care presupune că aparatul detectează încărcătura iar în funcție de aceasta reglează apa folosită și durata are spălare.
Inscripția Dual Care ne spune că aparatul ăla oferă posibilitatea spălării inclusiv a hainelor delicate care ar trebui spălate în mod normal cu mâna.
Un program interesant este cel de o oră care presupune spălarea și uscarea unei anumite cantități de haine. De obicei 2-3 kg.

Contra: Aspectele negative care ar trebui menționate costul de achiziție ușor bare și faptul că nu are wi-fi. Lipsa conectivității wi-fi înseamnă că nu poate fi controlat de pe un telefon.

Per ansamblu acest model se adresează celora care sunt mai pretențioși și doresc un produs de la un brand de top. Iar, dacă vreți o alternativă atunci recomand Haier HWD100-B14959U1-S sau Electrolux EW7WN468W.

Sunt curios care sunt motivele principale care v-au făcut să cumpărați acest model și cât de mulțumit sunteți de aparat, chiar dacă nu e smart.
Lăsați părerea dvs în comentariile de alături.

Te-ar mai putea interesa