Electrolux EWW1685W, mașină de spălat rufe cu uscător integrat

Mașina de spălat rufe din imaginea de jos se numește Electrolux EWW1685W și poate că rată precum un model clasic, doar că nu este. Are uscător integrat, astfel că puteți alege programul complet care conține și partea de uscare. Bineînțeles, nu poate usca o capacitate foarte mare de rufe, astfel că dacă vreți spălare + uscare, atunci trebuie să introduceți circa 4 kg de rufe. Atât este capacitatea uscătorului și poate că este de ajuns ținând cont și de preț. Până la urmă discutăm de un aparat 2 în 1 cu un preț destul de atractiv.

Cu siguranță, se face un mic compromis atunci când alegeți o așa mașină însă poate că nu vă permite bugetul să cumpărați două aparate diferite, dar nici spațiul liber nu este generos. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Încărcarea aparatului este frontală și este evident din imaginea de sus. Ușa o consider suficient de mare pentru o încărcare mai ușoară, însă este loc de mai bine deoarece am văzut modele cu uși mai mari. Capacitatea de încărcare maximă este de 8 kg și diferă în funcție de program. Observ că au folosite materiale de calitate, iar un exemplu foarte bun este cuva, unde a fost folosit carboran.

Păreri pro și contra

Se poate lăuda cu un număr generos de programe de spălare, la care se adăugă și numeroase funcții. Tehnologiile sunt un plus pentru orice aparat, iar acest producător oferă ceva mai multe: DualCare, TimeManager (ajustare program), OptiSense, motor Inverter. Are o capacitate de centrifugare bună pentru ca rufele să fie stoarse bine pentru procesul uscare. Programul Eco nu lipsește în caz că vreți să economisi energie sau nu vreți să aveți un consum mare într-o perioadă scurtă de timp. Panoul de control are o interfață ușor de folosit și o consider destul de prietenoasă, iar acesta diferă de la un brand la altul.

Electrolux EWW1685W este unul dintre acele aparate de dimensiuni generoase care vă pot fi de folos dacă aveți o locuință mică, probabil să locuințe la bloc. iar singura opțiunea este una 2 în 1. Cu siguranță, un uscător cu pompă de căldură ar oferi un consum mai mic și performanțe mult superioare, dar prețul nu putea fi același.

Te-ar mai putea interesa