Electrolux Dual-Care EW7WN369S, model cu uscător și clasa A

Electrolux Dual-Care EW7WN369S e un aparat de tipul mașină de spălat cu uscător. Se adresează în principal unei familii formate din până în 5 persoane și care dorește să spele eficient o cantitate mare de haine.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se remarcă prin aspect plăcut, faptul că e un aparat 2 în 1 și nu consumă mult curent.
Din imaginea de alături se poate vedea că aparatul vine cu un aspect plăcut, caracteristic Electrolux.

Păreri pro și contra

Mașina de spălat Electrolux Dual-Care EW7WN369S e una care e din categoria premium, iar din această cauză are o multitudine de facilități utile sau lucruri pro achiziția precum cele de mai jos:

  • Vine cu Dual Care, adică un sistem care adaptează programul în funcție de greutatea încărcăturii și tipul țesăturii.
  • Cutele sunt reduse prin utilizarea sistemului Steam Care.
  • Are program Wash&Dry care presupune că rufele sunt spălate și uscate prin apăsarea unui buton.
  • Programul „Non-Stop 60 minute” oferă haine gata de purtat, dar e valabil doar pentru o cantitate redusă de rufe.
  • Motorul e unul avansat, fiind vorba despre unul tip Inverter. Acest fel de motor e unul silențios, durabil și care nu consumă mult curent.
  • Eficiența energetică e A (consum 49 kWh la 100 cicluri) în cazul spălării și E (consum de 376 kWh la 100 cicluri) în cazul uscare+spălare.

Un alt aspect pozitiv de care trebuie să țineți cont e faptul vine cu garanție 5 ani dacă înregistrați produsul pe site-ul producătorului. În caz contrar are o garanție de 2 ani.

Per ansamblu, acest model se adresează celora interesați de un aparat modern, care spală+uscă bine și care e ușor de folosit.
Producătorul e unul apreciat de clienți, fiind numărul 2 la nivel mondial (după Whirlpool).

Te-ar mai putea interesa