Electrolux EW9F161B, mașină de spălat rufe de 10 kg

Modelul din imagine se numește Electrolux EW9F161B și este o mașină de spălat rufe cu specificații excelente. Bineînțeles, un model de top are și dimensiuni mai generoase, iar funcționalitate este un punct forte. După cum am menționat sus, poate spăla până la 10 kg de rufe și unele programe nu suportă o cantitate foarte mare deoarece necesită un tratament special. Are un design modern că doar face parte din cea mai recentă generație și este vorba de o serie avansată.

Îmi place combinația de negru cu alb și cred că să arate foarte bine în bucătărie sub blatul de la mobilier. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aceasta se adresează familiilor mai numeroase (de până la 7 membri), însă poate că vreți să spălați mai rar și mașina se adaptează la încărcătură. Alături de acesta trebuie achiziționat și un uscător de rufe cu capacitate similară, iar voi veți putea bluza preferată ziua următoare. Datorită prețului piperat, aș putea spune că nu se adresează oricui și instalarea se poate face cu o firmă autorizată, dacă nu are cine să vă ajute.

Consumă foarte puțin pentru astfel e performanțe și se vede după clasa energetică superioară – A+++. Cele mai multe mașini de spălat oferă în jur de 15 programe, doar că pentru anumite articole este necesar ceva diferit. Alegeți o mașină de spălat ca aceasta dacă țineți la țesături și veți spăla mai rar cu aceasta datorită capacității generoase.

Păreri pro și contra

Spală mult și bine, oferă 24 programe, capacitate de stoarcere de 1600 RPM, nivel de zgomot redus în timp spălării, are numeroase tehnologii utile: ColourCare (hainele își mențin culorile, chiar și după mai multe spălări), UltraCare (detergentul și balsamul sunt dizolvate înainte să ajungă în cuvă), SensiCare (senzorii ajustează programul în funcție de cantitatea de rufe, pentru a se economisi resurse și timp) și SteamCare (mai puține cute cu ajutorul aburului, iar călcarea hainelor este mai ușoară).

Electrolux EW9F161B are funcție WiFi și este prezent simbolul în zona sertarului, adică puteți folosi telefonul pentru a controla aparatul. Trebuie instalată aplicația mobilă numită MyElectroluxCare și nu mai trebuie să stați lângă aparat.

Te-ar mai putea interesa