Electrolux EW8WN261B, mașină de spălat rufe cu uscător incorporat

Mașina de spălat rufe din imaginea de jos se numește Electrolux EW8WN261B și față de restul, are uscător integrat de 6 kg. Bineînțeles, vorbim de un aparat care dorește să impresioneze la capitolul încărcare și de aceea are dimensiuni mai generoase (84 cm înălțime și 65 cm adâncime). Se poate vedea din imaginea de jos și pot spune că are un design plăcut, o ușă mare pentru o încărcare facilă, un panou de control bine evidențiat, eficiență energetică A la spălare (pentru spălare + uscare este clasa E).

Evident că are un preț pe măsură, care-l consider corect că doar vorbim de seria PerfectCare 800. Fiecare serie oferă specificații și tehnologii specifice, iar acest brand chiar impresionează la multe capitole. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Este un model standard care poate fi pus oriunde însă depinde și de cât spațiu dispuneți. Ținând cont că este un aparat 2 în 1 (mașină și uscător), îl puteți instala în dressing unde veți și restul hainelor. Chiar dacă poate fi încărcare cu până la 10 kg, programele de uscare sunt limitate la 6 kg. Așa că pentru un program complet, trebuie să puneți în limita a 6 kg.

Aparatul din imagine este perfect pentru familii numeroase și nu este nevoie să mai pierdeți timp cu uscare rufelor, poate că nici nu aveați unde să le puneți. Se laudă cu un consum foarte mic și la 100 de spălări vorbim de numai 356 kWh cu uscare, respectiv 51 kWh doar spălare. Sunt foarte puține mașini care pot spăla atât de mult cu un consum atât de mic de energie.  Tehnologiile prezente pe acesta le vedem și pe serii apropiate: Steam Refresh, Wash&Dry, SteamCare, DualCare, PerfectCare 800 și UltraCare.

Concluzie

Din păcate modelele eficiente (clasa A) costă ceva mai mult însă veți avea facturi mai mici la energie, iar cu ultimele scumpiri, chiar trebuie să vă gândiți de două ori înainte să cumpărați un aparat mare. Electrolux EW8WN261B reprezintă o soluție pentru acei utilizatori mai pretențioși care nu se pot mulțumi cu orice aparat, iar cumpărând un singur aparat, veți câștiga spațiu și bani. Dacă nici nu v-ați dorit un uscător cu pompă de căldură, atunci soluția oferită sus este decentă. Unii producători oferă mașini realizate din materiale reciclate – Beko B3WFU7843WB.

Te-ar mai putea interesa