Electrolux EW8FN148B, păreri mașină clasa A cu inverter

Electrolux EW8FN148B e o mașină de spălat haine cu o capacitate de 8kg așa încât să fie utilă unei familii formate din 5-6 persoane. Aș putea spune că vine ca o alternativă la Bosch WAX32MH1BY, doar că are o capacitate ceva mai mică.
Eficiența energetică B face ca aparatul să aibă un consum de 54 kWh la 100 spălări. Pe site-ul producătorului este inscripționată clasa B, iar pe unele magazine online e clasa A. Eu mă iau după producător.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », și pe acești bani primim un electrocasnic de la un producător de top. Despre Electrolux trebuie scris că e un brand suedez, fiind producătorul numărul doi la nivel mondial.
Pentru a ne demonstra că produsele sale sunt unele de calitate superioară, acesta ne oferă garanție 5 ani pe aparat și 10 pe motor. Pentru a beneficia de garanția de 5 ani trebuie să înregistrați aparatul pe site-ul producătorului.

Păreri pro și contra

Modelul EW8FN148B al celor de la Electrolux se evidențiază prin o capacitate mare încărcare, eficiența energetică, dar și multitudinea de tehnologii integrate. Cele mai importante tehnologii le voi puncta în rândurile care urmează.
Are o multitudine de programe, dar trebuie să-l evidențiez pe cel Ultra Wash care spală eficient la 30 grade și e precizat că economisește 30 procente curent.
Despre Time Manager trebuie scris că e o facilitate (sau mai bune scris o funcție) care presupune economisirea de timp în sensul că dvs. alegeți durata programului. În esență există mai multe nivele de timp în funcție de care puteți seta aparatul.
Are facilitate care detectează cantitatea, iar aceasta poartă numele de SensiCare. În felul acesta se economisesc resurse deoarece se folosesc proporțional cu cantitatea de haine din cuvă.

Ca dezavantaje aș aminti că nu e smart și că nu are funcție de uscare. Nu e smart, adică nu oferă posibilitatea de a fi controlată de pe un telefon mobil.

De final trebuie să scriu că recomand acest aparat celora care vor să economisească resurse și vor un aparat cu un excelent raport între preț și dotări.
Pe piață există și alte modele, dar acesta se evidențiază prin faptul că vine de la un producător de top și că are facilități premium.

Te-ar mai putea interesa