Bosch WAX32MH1BY, păreri model clasa B de 10kg

Bosch WAX32MH1BY e o mașină de spălat rufe a anului 2022, iar față de alte modele se evidențiază cu o capacitate de 10 kilograme. Datorită acestui lucru aparatul este numai bun pentru o familie formată din maxim 7 persoane.
Nu trebuie să vă sperie faptul că are o capacitate mare deoarece consumul energetic e unul mic. Dovadă e faptul că are clasa B de eficiență energetică.

Aparatul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat de la un producător german de top. Din poza de alături se poate observa că e un electrocasnic alb cu un aspect standard. De aici putem deduce și faptul că panoul de comandă e unul standard și în felul acesta va fi ușor de folosit.

Păreri pro și contra

După cum scriam mai sus, aparatul are clasa B, adică un consum de 59 kWh la 100 de spălări. Dacă vreți neaparat ceva cu clasa A atunci trebuie să vă orientați înspre AEG LFR61944BE. Însă, trebuie să fac mențiunea că modelul Bosch e unul superior, iar diferența de consum este una nesesizabilă.
Nu știu dacă ați observat, dar acest model are Home Connect, adică acea facilitate care presupune posibilitatea controlării mașinii de la distanță. Acest lucru e realizabil prin intermediul unei aplicației dedicate pe un telefon mobil smart.
Unele persoane care au cumpărat aparatul scriu că e unul foarte silențios. Acest lucru se datorează motorului Eco Silence Drive care face ca nivelul maxim de zgomot să fie de 72 decibeli.

Mașina Bosch WAX32MH1BY face parte din seria 8 și are o fiabilitate extrem de bună. Pentru a ne dovedi acest lucru, producătorul ne oferă o garanție standard de 5 ani pe aparat și 10 ani pe motor. Pentru a beneficia de garanția de 5 ani e nevoie să înregistrați aparatul pe pagina producătorului.

Pe partea de dezavantaje aș aminti faptul că are un preț ușor peste 5000 lei și că nu are funcție de uscare. Prețul ușor crescut se datorează faptului că are o capacitate mare și că e smart.
Un alt lucru de care trebuie să țineți cont e faptul că nu e un model compact (slim). Dar, nici nu are cum din moment ce are o capacitate mare de 10kg.

Modelul acesta e unul pentru acele persoane care își doresc un produs de calitate de la un producător german.
Nu am scris în acest articol, dar aparatul are numeroase opțiuni și tehnologii care te ajută să economisești resurse. Printre acestea se numără SpeedPerfect care presupune posibilitatea reducerii timpului de spălare cu până la 65 procente.

Te-ar mai putea interesa