Electrolux EW7WO349S, mașină 2 în 1 cu uscător

Dacă vreți o mașină de spălat rufe premium atunci recomand modelul Electrolux EW7WO349S care e un aparat 2 în 1 deoarece integrează un uscător (sau mai bine spus, funcție de uscare).
Încă de la început trebuie să scriu că acest aparat e o alternativă foarte bună la mașina AEG L7FEE49PS deoarece costă mai puțin, are caracteristici similare plus funcție de uscare.

Mașina Electrolux are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Din imaginea de alături se poate vedea că aspectul aparatului este unul caracteristic Electrolux cu un panou de comandă bine organizat așa încât să fie cât mai ușor de folosit.
Cred că se poate vedea din poza de mai jos că ușa este una de culoare neagră pentru un plus de eleganță.

Argumente pro și contra

Electrolux EW7WO349S este o mașină care excelează la mai multe capitole, iar în rândurile de mai jos am să evidențiez principalele aspecte pozitive și negative.

  1. Are un sistem foarte bun care detectează cantitatea și țesătura, acesta purtând numele de Dual Care și Sensi Care. Cântărind rufele, aparatul știe să adapteze consumul de resurse în funcție de acestea și în felul acesta economisește.
  2. Pe lângă multiplele programe acesta are și program „Gata de purtat într-o oră/ Non-Stop” care spală și usucă în 60 minute. Dar, este pentru o cantitate mică de rufe. Mai are program Rapid de 20 minute.
  3. Eficiența energetică e una bună, fiind vorba despre clasa A la spălare și E la spălare+uscare.

Din păcate nu are facilitate smart care să permită controlul de pe un telefon mobil, dar în schimb are un cost de achiziție mic.

Per ansamblu, acest model e unul pe care îl recomand celora interesați de un produs de calitate de la un producător european renumit. În privința fiabilității trebuie să scriu că acest model are garanție 5 ani și 10 ani pe motor, dar pentru a beneficia de acestea trebuie să înregistrați aparatul pe pagina producătorului.
Despre Electrolux ar mai trebui să adaug că este un producător suedez care e pe locul doi la nivel mondial.

Te-ar mai putea interesa