AEG L7FEE49PS, mașină cu ProSense și clasa A

AEG L7FEE49PS este o mașină de spălat ruf premium de la producătorul german AEG (care aparține de Electrolux). Vine cu o capacitate de 9kg așa încât să fie optimă pentru o familie de 4-5 persoane, iar consumul energetic e de 49 kWh la 100 spălări întrucât are clasa A.

Mașina vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acest cost primim un aparat tradițional AEG care vine cu o multitudine de facilități utile integrate, printre acestea numărându-se Pro Sense.
Din poză se poate vedea că aparatul este unul cu un design plăcut, chiar caracteristic pentru acest brand.

Motive pro și contra

Sunt mai multe motive pentru care cineva s-ar orienta înspre modelul AEG L7FEE49PS, iar cele mai importante ar fi menționate în rândurile care urmează:

  1. Vine cu tehnologia Pro Sense care presupune cântărirea încărcăturii și adaptarea resurselor în funcție de aceasta.
  2. Are clasa A cu un consum la 100 spălări de 49 kWh.
  3. Motorul e unul tip inverter denumit Oko Inverter. Precum alte motoare de acest tip (adică inverter) și acesta se evidențiază prin eficiență energetică, durabilitate și performanțe superioare.
  4. Dacă vreți să economisiți timp atunci puteți folosi programul My Mix 69 minute care este adresat unei încărcături de maxim 5 kilograme și spală la 30 grade. De asemenea poate fi utilizat programul Rapid de 20 minute care este adresat unei cantități de maxim 3 kilograme.

Ca aspect negativ de care trebuie să țineți cont este prețul ușor mare. Aparatul are un preț undeva la puțin peste 4000 lei.

De final trebuie să scriu despre acest model că se va descurca foarte bine când e vorba despre a spăla o cantitate mare de rufe cu un consum cât mai mic de resurse.
Faceți o alegere bună dacă mergeți pe varianta AEG deoarece acest producător a sărbătorit 130 ani în 2017. După cum vedeți, acest producător are o lungă istorie și știe cum să facă mașini de spălat haine.

Te-ar mai putea interesa