Electrolux EW7WN361S review

Electrolux EW7WN361S este un electrocasnic util în gospodărie pentru întreținerea rufelor. Mai exact e un aparat 2 în 1: mașină de spălat cu uscător de rufe. Deoarece capacitatea sa de spălare e de 10 kg acest model se adresează unei familii de undeva la cinci persoane.

Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi », și pe acești bani primim un model care are clasa A de eficiență energetică cu consum energetic de 51 kWh la 100 spălări (combinat de 376 kWh la 100 de spălări). 

Păreri pro și contra

Modelul Electrolux EW7WN361S e unul care se remarcă prin mai multe aspecte pozitive, iar cele mai importante am să le enumăr în rândurile care urmează.
Are detectare cantitate, lucru numit sistem SensiCare. Acest lucru având rol de a adapta ciclul de spălare încărcăturii.
Dacă doriți să aveți haine gata de purtat în o oră atunci aveți un program pe care puteți să îl folosiți – programul Non-Stop 60 minute. Acesta este unul adresat unei cantități mici de haine. 
Modelul acesta e unul deosebit de fiabil deoarece motorul are garanție 10 ani, iar produsul are garanție 5 ani. Pentru a beneficia de garanție 5 ani trebuie să înregistrați produsul pe pagina producătorului.
Aparatul este echipat cu Dual Care, adică o facilitate care presupune temperaturi adecvate și mișcări personalizate ale tamburului.

Pe partea de dezavantaje trebuie să scriu că are un cost de achiziție ușor mare și că nu are facilități smart.

Per ansamblu, acest model e perfect pentru acele persoane care doresc un aparat eficient și care să vă ajute să economisiți spațiu (fiind un aparat 2 în 1).
În cazul în care doriți o alternativă care să nu aibă funcție de uscare atunci recomand modelul EW6F349BSA de la același producător.

Te-ar mai putea interesa