Electrolux EW6F349BSA, mașină de spălat rufe cu 9 kg și Clasa A

Mașina de spălat rufe Electrolux EW6F349BSA este un model care dorește să impresioneze și se poate observa după specificațiile sale tehnice, adică poate spăla până la 9 kg de rufe și centrifugarea este destul de mare (stoarce bine). Evident că anumiți parametrii pot să difere de la un program la altul pentru că fiecare țesătură necesită un tratament special. Nu vorbim de orice mașină de spălat și se poate vedea după clasa de eficiență energetică, dar și după consum. Sunt destul de puține mașinile cu astfel de caracteristici, însă nu oricine și le permite ori e dispus să cheltuie atât de mult.

În general, mașinile de spălat mai scumpe sunt și eficiente, astfel că dacă spălați des, veți economisi bani. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

 

Merită sau nu merită cumpărată?

Este un model care oferă exact ce aveți nevoie și care îl puteți folosi mulți ani fără să vă mai gândiți la un alt model. Doar producătorii de top oferă astfel de aparate și sunt destul de fiabile, adică au o durată de funcționare mai mare, însă depinde și cum le întrețineți (adăugați din când în când soluții anti-calcar gen Calgon).

Din noua etichetă care a apărut anul trecut se poate vedea că acel consum se raportează la 100 de spălări și nu la an, deoarece nu spălăm rufe zilnic ci mai degrabă o dată la circa 3 zile. Chiar dacă costă mult, veți vedea că toată mașina este gândită diferit și va fi o îmbunătățire semnificativă față de vechiul model. Sunt prezente și o mulțime de tehnologii avansate care îmbunătățesc rezultatele sau se adresează anumitor țesături.

Concluzie

Electrolux EW6F349BSA este un model Smart care poate fi monitorizat și controlat prin aplicația acestui brand și poate că mai aveți și alte aparate similare pentru ca voi să folosiți o singură aplicație. Multe dintre aplicațiile acestea sunt compatibili cu anumiți asistenți vocali (exemplu: Alexa). O alternativă pentru cei care s-au gândit și la uscarea rufelor ar fi Electrolux EW7WN468W care are uscător integrat și cu o capacitate satisfăcătoare. Sunt diferențe între cele două în special la consum, dar și la dotări.

Te-ar mai putea interesa