Electrolux EW6TN5261, mașină de spălat rufe cu încărcare prin partea superioară

Mașina de spălat rufe din imaginea de jos numită Electrolux EW6TN5261 reprezintă o soluție pentru cei care nu au mult spațiu pentru aparate deoarece au o locuință mică cu încăperi înguste. Cu alte cuvinte, încărcare rufelor se face prin partea superioară, astfel că nu mai trebuie să vă aplecați cum se întâmplă în cazul mașinilor de spălat clasice. Se poate vedea cum arată și este clar că nu este un model cu capacitate de spălare foarte mare. Performanțele sunt limitate de dimensiunile sale, astfel că poate spăla cel mult 6 kg de rufe.

Bineînțeles, există mașinile similare care pot spăla ceva mai mult însă nu vedem capacități de 8-10 kg (maxim 8 kg). Chiar și o mașină cu uscător vă poate ajuta să câștigați spațiu – Electrolux Dual-Care EW7WO447W, adică aveți un aparat 2 în 1. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Un astfel de aparat va fi folosit destul de des – cam de 2 ori pe săptămână, deci alegerea trebuie să fie eficientă și performantă. După cum am menționat, poate spăla o cantitate modestă de rufe și este de ajuns pentru o familie mică. Capacitatea de centrifugare de 1200 RPM este valoarea maximă și aceasta este influențată de programul ales sau poate vreți să personalizați puțin programul.

Se poate amâna startul programului cu ajutorul unui timer care este tot mai prezent pe noile generații de mașini de spălat. Pentru cei care sunt alergici, vă este un program care elimină agenții alergeni din haine – Anti-Allergy. Se poate reduce programul fără a compromite rezultatele cu funcția TimeSave, însă este recomandată doar pentru rufe puțin murdare.

Concluzie

Face parte din seria PerfectCare 600, aceasta fiind una dintre cele mai populare serii ale acestui brand și mai sunt și altele care oferă mult mai multe dotări, dacă sunteți dispuși să cheltuiți mai mult). Electrolux EW6TN5261 are dimensiunile standard pentru acest timp de mașină de spălat rufe, de aceea poate înlocui fără probleme vechiul aparat sau poate că anteriorul era un model cu încărcare frontală și cu adâncime mare. Se laudă că are un consum energetic redu, adică este undeva la 65 kWh la 100 de spălări. Noile clase de eficiență energetică sunt mai stricte și vă puteți face o idee mai bună despre consum.

Te-ar mai putea interesa