Electrolux Dual-Care EW7WO447W, avantajele acestui model cu uscător

Electrolux Dual-Care EW7WO447W e o mașină de spălat rufe pentru persoanele interesate de ceva 2 în 1 pentru o familie de 3-4 persoane.
De la început trebuie să scriu că acest aparat nu are un consum energetic prea mare, fiind vorba despre clasa B de eficiență pe partea de spălare.

Mașina vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se prezintă foarte bine pe partea vizuală și a dotărilor.

Motive pro și contra

Mașina Electrolux Dual-Care EW7WO447W e una cu uscător integrat, iar în felul acesta poate fi considerată un aparat 2 în 1. Capacitatea de spălare e de 7kg, iar cea de uscare e de 5.
Aș dori să evidențiez principalele avantaje ale acestui model, adică următoarele:
Are o eficiență energetică superioară, fiind vorba despre clasa B la spălare și E la spălare+uscare. Consumul de curent în primul caz e de 52 kWh la 100 spălări și în al doilea caz e de 325 kWh la 100 spălări.
Motorul e unul modern, adică de tip inverter. Astfel de motoare au mai multe beneficii precum faptul că sunt silențioase, durabile și consumă puțin curent.
Vine cu detectarea cantității și a tipului de încărcătură, iar în acest fel se economisesc resurse.
Are funcția Time Manager care presupune că se poate regla timpul după bunul plac, iar din această cauză se economisesc resurse (în special timp).

Uscătorul e unul bun, dar nu e unul cu pompă de căldură, iar din această cauză consumul de curent va fi ușor mai mare decât în cazul unuia cu pompă.

Modelul de față e pentru cei care vor un aparat economic și care să nu ocupe mult loc.
Despre producătorul Electrolux trebuind să scriu că e unul suedez de top, fiind numărul 2 la nivel mondial.

Te-ar mai putea interesa