Bosch WAJ20061BY, mașină de spălat rufe cu capacitate de spălare mare

Bosch WAJ20061BY este o mașină de spălat rufe destinată celora care au o familie mare și care sunt obligați să spele cantități mari. În acest sens te vor ajuta capacitatea mare de 7 kilograme și consumul mic de curent (dovedit de clasa de eficiență energetică D). Probabil că vă interesează dacă are funcția Reload (reîncărcare), iar răspunsul este da, iar aceasta ajută să adăugați articole uitate la începutul programului.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Recunosc că are un preț mai mare decât alte modele de 7 kg, dar oferă materiale mai de calitate că doar este vorba de un producător cu experiență.

Mașina aceasta de spălat e dotată cu afișaj LED pe care sunt afișate diferite informații, cu o capacitate mare de 7 kg și cu centrifugare de 1000 rotații. Clasa de eficiență energetică e D (A+++), deci e suficient de eficientă din acest punct de vedere.

Vine la pachet cu multe programe, iar pe lângă ele se numără cel rapid de 15 minute și cel de 30 minute. Aceste programe scurte te vor ajuta la a economisi resurse atunci când ai puține haine de spălat ori atunci când hainele nu sunt chiar așa de murdare. La capitolul zgomot putem spune că acest aparat are 52 decibeli la spălare și 72 la centrifugare, deci deloc mult.

Avantajele achiziționării unei mașini precum aceasta ar fi consumul redus de resurse, că arată bine, materialele de calitate din care e făcut, tehnologii de top (motor EcoSilence Drive, condiții de spălare mai bune cu ActiveWater, AntiVibration Design) și posibilitatea instalării sub blat.
Din păcate e cam scumpă, acesta fiind singurul dezavantaj. Dacă vreți să subliniați că nu are anumite tehnologii precum la modele Samsung atunci eu trebuie să vă zic că are caracteristici care suplinesc acest neajuns.

Deci, dacă te interesează să faci economii foarte mari de curent atunci trebuie să te orientezi înspre un astfel de model Bosch WAJ20061BY. Te asigur că vei putea spăla diverse feluri de țesături cu un consum redus de curent și că la sfârșit de lună o să vezi că factura de curent economiile pe care le-ai făcut.

Te-ar mai putea interesa