Electrolux EW6S406BXI, mașină de spălat rufe de 6 kg

Mașina de spălat rufe din imaginea de jos este un model pe gri cu specificații bune. Este vorba de Electrolux EW6S406BXI care impresionează cu dimensiunile sale deoarece are o adâncime de numai 41 cm. Poate că nu oferă cele mai grozave performanțe însă trebuie să precizez că este vorba de un brand popular și cu experiență în domeniu de ceva ani. Cu alte cuvinte, vorbim de o calitate mult superioară, adică au fost folosite materiale mult mai bune. O să vă placă designul pe acel gri închis, însă nu este în totalitate pe această culoare, vedem și o ușă neagră, un panou de control digital și un buton central pentru programe, tot pe negru.

Poate că arată precum alte mașini de spălat, doar că va ocupa mult mai puțin spațiu. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Încărcare aparatului este destul de ușoară pentru că vorbim de încărcare frontală, însă aveți o limită de 6 kg care nu trebuie depășită. Este adevărat că sunt mașini cu performanțe mult mai mari în acest preț, doar că nu au aceleași dimensiuni și poate că nici nu vă doriți să fie pe alb. CUloarea poate influența prețul aparatului, dar și anumite funcții mai speciale care sunt de fapt tehnologii noi.

Păreri pro și contra

Consumul de energie este mic ca și la modelele lansate anul trecut, adică vorbim de un consum anual de numai 65 kWh. Acesta poate fi influențat de funcțiile și programele alese ori poate preferați un program mai rapid decât unul Eco. Chiar și acesta oferă un număr generos de programe de spălare, iar o listă cu ele ar fi inutilă deoarece le puteți vedea și la alte modele similare. Bineînțeles, se poate personaliza puțin programul cu acele funcții din dreapta. Mașina de spălat din imagine impresionează și la capitolul tehnologii, deoarece oferă motor de tip Inverter, SensiCare (ajustează programul în funcție de încărcătură) și Soft Plus (funcție de pre-înmuiere și distribuire uniformă a rufelor, astfel ele vor fi mai catifelate la final).

Electrolux EW6S406BXI este un aparat electrocasnic destul de mare care merită ales deoarece ocupă mai puțin spațiu decât restul (de tip Slim).

Te-ar mai putea interesa