Fram FWM-V712T2D++, model cu 6 ani garanție

Fram FWM-V712T2D++ e o mașină de spălat rufe modernă pentru persoanele interesate de un aparat pentru o familie de 4 persoane care să nu consume prea mult curent. În acest sens are clasa D cu un consum de 69 kWh la 100 cicluri de spălare.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se prezintă bine aspectiv, constructiv și al dotărilor.
Din imaginea de alături se poate observa un panou de comandă simplu și inscripția Fram în partea stângă.

Avantaje și dezavantaje

Mașina Fram FWM-V712T2D++ e una care dispune de o fiabilitate foarte bună deoarece garanția standard e de 3 ani. Dacă înregistrați aparatul pe site-ul producătorului atunci aveți garanție 6 ani.
Alte avantaje ale acestui model ar fi următoarele:

  • Are sistem Eco Logic care presupune detectarea cantității și optimizarea consumului de resurse (apă, detergent etc).
  • Suplimentar, acest model are un sistem care detectează când aparatul e încărcat la jumătate și e setată funcția „încărcare la jumătate”. Această funcție are rol de economisire a apei și curentului.
  • Are programe rapide de 15 (Rapid 15) sau 60 minute (Fast 60).
  • Pentru a vă ajuta atunci când călcați rufele acest model vine cu funcție călcare ușoară așa încât rufele să aibă mai puține cute.

Din păcate nu e un model slim întrucât dimensiunile cestuia sunt de 53x60x85 axlxî cm. Greutatea aparatului e una de 63 kilograme.

Despre producătorul Fram trebuie să scriu că e unul românesc care a fost resuscitat. Era foarte cunoscut înainte de anii 90 și de ceva timp a fost reînviat, sub numele Fram fiind comercializate diverse categorii de electrocasnice (de la frigorifice și până la mașini de spălat rufe).
Un lucru caracteristic acestui producător e faptul că oferă o garanție standard de 3 ani precum în cazul Heinner.

Te-ar mai putea interesa