Electrolux EW6S406BX, mașină de spălat rufe Slim cu Time Manager

Mașina de spălat rufe din imaginea de jos este un model care poate v-ar interesa deoarece are o adâncime ceva mai mică decât altele. Este vorba de Electrolux EW6S406BX care are numai 41 cm pe adâncime. Este important acest aspect dacă nu va fi pus sub blatul din bucătărie și poate că nici nu aveți un spațiu alocat foarte mare (pe hol, dressing sau baie). Artă pe pe acel gri antracit, iar conturul ușii este pe negru ca și panoul de control și butonul central.

Poate că nici nu vă interesează foarte mult cum arată, ci mai degrabă cât spală. Ei bine, aici nu prea impresionează și este de înțeles pentru că este una Slim. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poate spăla până la 6 kg de rufe, deci o puteți recomanda numai familiilor mai mici. Aceasta este capacitatea maximă iar la anumite programe poate fi ceva mai mică. Pare a fi un model destul de silențios în timpul spălării – 58 dB. Consumul de energie este foarte important dar sunt și programe cu consum redus în caz că vreți să folosiți și alte aparate în același timp. Cu ajutorul aburului puteți îndepărta bacteriile din interior și tot mai multe mașini noi au această funcție.

Programele sale sunt excelente și lista este destul de lungă – 14. Pe lângă acestea, se poate ajusta temperatura și centrifugarea. Vorbim de o mașină care este prezentă pe piață de ceva timp, dar există și o variantă puțin mai nouă dar diferențele nu sunt atât de mari (clasă energetică D, față de F).

Păreri pro și contra

Poate fi de ajuns dacă vreți un model care să-l folosiți de 2-3 ori pe săptămână. Puteți spăla orice tip de articol pentru că are programe diverse și pentru a avea rezultate mai bune, puteți să le sortați puțin.

Electrolux EW6S406BX este o mașină de spălat destul de interesantă deoarece oferă dotări bune. Aici amintesc și Fuzzy Logic (Sensi Care), care adaptează programul în funcție de cantitatea de rufe (ca să nu fie spălate prea mult timp). Cu Time Manager se poate adapta programul în funcție de timpul disponibil, fără a sări peste etape și rezultatele sunt bune.

Te-ar mai putea interesa