Electrolux EW6FN348AW, model 8kg cu clasa A

Electrolux EW6FN348AW e un aparat cu o capacitate de 8 kg și spre deosebire de alte modele, acesta are clasa A de eficiență și SensiCare. E un model de 8kg așa încât va fi suficient pentru o familie de 3-4 persoane. Venind de la un producător suedez avem garanția unui produs cu o fiabilitate peste medie.

Această mașină de spălat vase are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern ca aspect și funcționalitate. Din poza de alături se poate vedea că are un design plăcut, adică așa cum ne-a obișnuit Electrolux.

Păreri pro și contra

Mașina Electrolux EW6FN348AW e una cu clasa A de eficiență energetică așa încât să putem spune că e una dintre cele mai econome mașini de spălat de pe piață. În acest fel consumul la 100 de spălări e de 47 kWh, iar consumul de apă e de 43 litri per ciclu.
Durata ciclului de spălare poate fi reglată întrucât are facilitatea numită „Eco TimeManager”.
Despre sistemul SensiCare trebuie să adaug că e unul care presupune detectarea cantității așa încât consumul de resurse să fie cât mai mic.

Pe partea de aspecte negative trebuie scris că acest model nu are uscător, iar din această cauză trebuie scris că e o mașină simplă.
Un alt lucru de care trebuie ținut cont e faptul că modelul acesta nu e smart, adică nu poate fi controlat de pe un telefon mobil sau ceva de genul.

De final trebuie să subliniez că acest model e unul premium pentru acele persoane care doresc ceva de calitate de la un producător superior din toate punctele de vedere. Despre Electrolux trebuie scris că e numărul 2 la nivel mondial și nu ocupă degeaba acest loc.
Dacă vă interesează o alternativă atunci trebuie să recomand modelul AEG L9WBAN61BC care se diferențiază prin mai multe lucruri, unele fiidn faptul că are uscător și că AEG e german. Dar, AEG aparține de Electrolux.

Te-ar mai putea interesa