AEG L9WBAN61BC, mașină de spălat cu uscător – pompă de căldură

Mașinile de spălat rufe cu uscător incorporat sunt opțiuni ceva mai costisitoare, însă dacă ne gândim că înlocuiesc două aparate, parcă ar fi o alegere mai inspirată. AEG L9WBAN61BC este un model mult diferit deoarece uscătorul folosește pompă de căldură. Astfel, aparatul devine destul de eficient (Clasa A la spălare și Clasa C la uscare) în comparație cu altele. Dimensiunile aparatului sunt mai generoase, adică vorbim de o adâncime care depășește 60 cm, însă așa este în cazul variantelor cu consum redus.

Nu e de ajuns să discutăm de eficiență, deoarece și fiabilitate este importantă. Aparatele AEG oferă și o durată de funcționare îndelungată, astfel că ele pot fi folosite fără probleme mulți ani. Astfel că se justifică diferența de preț, adică unii producători oferă soluții similare la jumătate de preț (dar fără pompă). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Dacă ați mai avut aparate de la acest brand atunci veți înțelege de ce este atât de scumpă. Un aparat 2 în 1 este o soluție excelentă în special dacă nu uscați foarte des rufele cu ajutorul unui aparat, dar ar fi util în anumite perioade (iarna).

Arată puțin ca un model standard deoarece că are un panou de control puțin mai avansat (+finisaj inox antiamprentă), adică un ecran LCD pe care se pot vedea selecțiile făcute. Astfel, vor fi mai puține informații vizibile, informații care le veți găsi pe acel ecran de care vă menționam anterior. Dacă nu vă place să interacționați cu aparatul, aveți aplicația controlabilă prin WiFi.

Evident că nu este primul dar nici ultimul astfel de aparat (AEG L9FEA69S) iar o astfel de caracteristică o vedeți și la aparate mult mai accesibile, doar că tehnologie wireless poate fi alta (Bluetooth).

Nu poate fi comparat cu orice uscător și am oferit câteva motive pentru care merită ales, dar ar mai fi și altfel, iar aici mă refer la dotările speciale: SensiDry, ProSense, motor Inverter cu magnet permanent etc.

Concluzie

AEG L9WBAN61BC se adresează celor care aleg să se finanțeze diferit deoarece vorbim de un aparat destul de scump, dar care impresionează la capitolele performanță, fiabilitate și eficiență. Costă mai mult dar vă ajută să și economisiți bani, spațiu și timp. Deci prețul ar fi justificat în mare parte, plus că veți avea un aparat inteligent.

Te-ar mai putea interesa