Electrolux EW6F348W, mașină de spălat rufe clasa B

Electrolux EW6F348W este un model de mașină de spălat rufe automată adresată celora care vor o viață mai ușoară și este necesară. Întrucât e un model cu încărcare frontală, are o lățime de 60 cm ca și multe altele, iar adâncimea este puțin mai mică. Modelele cu încărcare superioară au performanțe reduse pentru că au dimensiuni mai mici, adică nu pot spăla 8 kg și stoarce cu până la 1400 RPM.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat de la un brand cunoscut pentru electrocasnicele sale ok, fiind un brand suedez. Din imaginea de alături poți vedea cum se prezintă acest model și nu este singurul. Panoul de comandă nu e unul prea complicat și informațiile sunt suficient de mari pentru a fi vizibile de la distanță.

Capacitatea de încărcare a aparatului e una de 8 kilograme, iar cea de stoarcere e și ea generoasă după cum am menționat mai sus. Aceste specificații sunt diferite când alegem anumite programe, pentru că fiecare țesătură necesită un tratament diferit. Nu e un model gălăgios, având 75 dB la centrifugare și la spălare este mult mai mic. Bineînțeles, este loc de mai bine și e aceea există serii mai avansate.

Sunt numeroase mașini cu prețuri similare, doar că nu toate sunt oferite de branduri de top. Are un design ieșit din comun iar ușa neagră chiar iasă în evidență și se asortează perfect cu panoul e control digital.

Pentru achiziția acestui model ar fi că arată bine, costul de achiziție bun, calitatea materialelor, performanțele, clasă energetică B, bateriile pot fi îndepărtate cu ajutorul aburului, ajustare program în funcție de încărcătură cu SensiCare.
Contra achiziției ar fi că nu toți utilizatorii și-o permit.

Deci, dacă vrei să-ți speli hainele cu o mașină performantă și bună, atunci acest model Electrolux EW6F348W ar fi recomandarea mea. Dacă nu cunoașteți brandul atunci trebuie știut că e unul cu experiență și se vede după numărul mare de recenzii pozitive. Poate că acest model nu este popular, dar mai sunt altele care fac parte din aceeași serie.

Te-ar mai putea interesa