Bosch HNG6764S6, cuptor cu funcție microunde

Bosch HNG6764S6 este unul dintre cele mai scumpe cuptoare de pe piață și ține locul mai multor aparate. Nu este nevoie să de două cuptoare, acesta poate găti simultan mai multe preparate de același fel. Sunt și cuptoare care permit gătitul simultan a două preparate diferite, însă se pune o tavă specială la mijloc și sunt necesare două ventilatoare (condiții de prepare diferite). Să nu neglijăm nici faptul că are funcție microunde care este destul de rară la acest tip de aparat și destul de folositoare.

Din schițele oferite de producător, se vede că producătorul recomandă să montați aparatul peste nivelul blatului, astfel veți vedea mai bine panou de control și veți scoate mai ușor tăvile, adică nu vă mai aplecați la el. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Vorbim de un cuptor mixt care s-ar putea să vă placă și chiar dacă costă atât de mult, nu va trebuie să optați pentru două cuptoare. Depinde și ce fel de preparate vreți să gătiți simultan, iar dacă nu vă plac accesoriile incluse (tăvile), puteți alege ulterior în funcție de necesități.

Interiorul este foarte generos chiar dacă nu se vede prin ușa sa, iar închiderea sa este amortizată astfel nu nu trebuie să țineți de ea până la capăt. Puteți găti mult cu acesta pentru că vorbim de o putere maximă de 3600 W, dar și de o temperatură mai mare – 300 grade.

Panoul de control oferă 14 programe și diverse funcții, de aceea este necesar un control electronic ca cel din imagine cu ecran TFT. Interfața este una destul de prietenoasă și am mai văzut-o pe câteva modele puțin mai ieftine (Bosch HSG636ES1).

Concluzie

Bosch HNG6764S6 costă mai mult din cauza acelei funcții cu microunde, dar și pentru că are conectare Smart (Home Connect). Fiecare producător oferă soluții Smart pentru bucătărie și aplicația prin care controlați aparatele este aceeași. Multe aplicații pot fi sincronizate cu Alexa astfel că se poate controla vocal aparatele, însă poate că vă rezumați strict la aplicație că și așa aveți telefonul prin apropiere.

Te-ar mai putea interesa