Electrolux ESPC71DB, aspirator puternic fără sac

Electrolux ESPC71DB este un aspirator fără sac destul de apreciat deoarece nu costă foarte mult și oferă specificații foarte. Se poate vedea numai după recenziile lăsate de cumpărători, că acest aspirator merită luat în considerare. Chiar și iubitorii de animale de companie sunt mulțumiți de el deoarece adună fără probleme firele de păr și din covoare. Dimensiunea aspiratorului nu influențează puterea sa, astfel că la acesta vedem o valoare destul de mare – 650 W. Cam aceeași putere o vedem la multe alte aspiratoare însă sunt importante și alte aspecte, iar acestea le voi prezenta mai jos.

Din imaginea de jos se vede că acesta face parte din noua generație care are clasă energetică A, adică consumă foarte puțin. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Chiar dacă puterea aspiratoarelor nu mai este atât de mare, puterea de aspirare a rămas la fel de mare. Aș putea spune că este un model destul de simplu pentru cei care nu au pretenții mari, însă apreciază calitate. Mai precis, oferă doar uscare uscată și nu aveți posibilitate de spălare. Evident că acelea au prețuri de două ori mai mari și sunt mult mai grele.

Nu are filtru anti-alergenic care ar fi mărit puțin prețul aspiratorului, cum s-a întâmplat în cazul modelului Philips PowerPro Expert FC9729/09. Chiar și modelul de sus are un sistem de filtrare acceptabil și unul de golire fără a împrăștia praful sau părul prin jur.

Se descurcă foarte bine indiferent de suprafață ori mărimea covorului, iar din câte am observa are specificații similare cu cele ale aspiratoarelor care costă chiar și cu vreo 300-500 lei mai mult (exemplu este cel de la Philips). Sunt și diferențe între cele două aspiratoare și tehnologiile nu funcționează chiar la fel, dar pe noi ne interesează rezultatele, iar recenziile acestui model sunt foarte bune sau, mai bine zis, sunt în favoarea achiziției.

Concluzie

Electrolux ESPC71DB este recoamdnarea mea pentru cei care țin la buget, adică nu ar dori să-l depășească și nu ar alege un aparat de la orice brand.

Te-ar mai putea interesa