Electrolux ESF9516LOW, avantajele acestui model cu AirDry

Electrolux ESF9516LOW e un electrocasnic necesar în orice gospodărie modernă, iar din cauza că e un model standard (nu e incorporabil) o să fie mai ușor de instalat.
În acest articol am să precizez principalele motive pentru care acest model e unul care-și merită banii, pe lângă faptul că vine de la numărul 2 la nivel mondial.

Aparatul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un model avansat tehnologic și care arată foarte bine. Din imaginea de alături se poate observa că e de culoare albă, iar panoul de comandă e unul simplu.

Motive pro și contra

Electrolux ESF9516LOW din gama MaxiFlex 700 e un aparat care nu doar are o capacitate mare de 14 seturi, dar are uscare eficientă și consum redus de curent. În acest sens are AirDry (adică uscare cu aer), iar eficiența energetică e clasa D. Alte avantaje sunt după cum urmează:

  • Ustensilele pot fi spălate întru-un sertar special, acesta fiind unul numit MaxiFlex.
  • Toate vasele vor fi spălate fără problemă deoarece are braț cu rotație dublă, caracteristică purtând numele de SatelliteClean.
  • Motorul e unul avansat cu garanție 10 ani. Acest lucru e posibil deoarece e unul de tip Inverter.
  • Uscarea se realizează de trei ori mai rapid mulțumită AirDry, adică folosirii aerului pentru uscare.
  • Costul de achiziție e unul ușor mare. Dar, e unul care reflectă dotările aparatului și economiile de resurse pe care le face.

Ca alternativă încorporabilă recomand modelul EEM69410W Acesta are o capacitate de 15 seturi și dotări similare.
În privința nivelului de zgomot trebuie să scriu că acesta e de 44 decibeli, adică unul scăzut.

Per ansamblu, acest model e perfect pentru acele persoane care-și doresc mai mult timp liber, dar și vase perfect spălate cu economii de resurse.

Te-ar mai putea interesa