Electrolux EEM69410W, model incorporabil pt 15 seturi

Electrolux EEM69410W e un aparat electrocasnic foarte util în orice gospodărie modernă, iar în acest articol doresc să prezint principalele lucruri pentru care merită achiziționat.
De la început ar trebuie să precizez faptul că producătorul Electrolux e unul suedez și e pe locul doi la nivel mondial.

Modelul de față are un preț bun Vezi prețul special de azi », și pe acești bani primim un aparat care se evidențiază printr-un aspect plăcut.
Din imaginea de alături se poate vedea că e un aparat complet incorporabil, iar panoul de comandă e unul mascat, prezent pe muchia ușii.

Motive pro și contra

Modelul Electrolux EEM69410W e unul cu o eficiență energetică superioară, fiind vorba despre clasa C cu un consum de 76 kWh la 100 spălări.
Mai sunt și alte lucruri pozitive care trebuie menționate, iar cele mai importante sunt în rândurile care urmează.

  • E un aparat realizat din materiale de calitate precum cuva din inox.
  • Capacitatea e una dintre cele mai mari de pe piață, fiind vorba despre 15 seturi. În acest fel aparatul va fi unul util pentru o familie numeroasă ori o pensiune.
  • Consumul energetic e unul mic întrucât are clasa C cu un consum 76 kWh la 100 spălări. Ca o paranteză, nici consumul de apă nu e unul mare, fiind vorba despre 11 litri per ciclu.
  • Nu trebuie să vă pierdeți timpul cu setări complicate deoarece aparatul are QuickSelect, adică o modalitate simplă de a porni un program personalizat.
  • E un aparat smart, find controlabil de pe un telefon cu aplicația My Electrolux Kitchen instalată.
  • Toate vasele sunt spălate deoarece aparatul are braț SatelliteClean.
  • Costul de achiziție e unul mai mare, acesta reflectând dotările aparatului. Ceea ce vreau să scriu e că aparatul are un excelent raport între preț/dotări.

Dacă vă doriți un aparat avansat atunci modelul de față ar fi recomandarea mea, iar ca alternativă recomand modelul Electrolux EEG69410L care e superior după cum se poate vedea din această comparație.

Te-ar mai putea interesa