Electrolux ESF5535LOW, mașina de spălat vase cu uscare naturală

Mașina de spălat vase poate avea și un ciclu de uscare, la unele este doar cu condensare, iar la altele cu flux natural de aer (se deschide ușa în exterior). Electrolux ESF5535LOW este un alt model independent, adică care nu necesită integrare, puteți să puneți sub blat dacă doriți. Aceste tipuri de mașini au panou de control frontal și se poate vedea din imaginea de jos. Designul este unul modern și complet alb astfel că se asortează poate cu mobilierul sau cu alte aparate.

Un model cu lățime de 60 cm oferă și un interior spațios, iar organizarea coșurilor influențează capacitatea mașinii. Aceasta este prezentă pe piață de ceva timp, astfel că sunt destul de multe păreri ale clienților pentru a vă face o idee despre ea. Chiar și dacă nu ar fi avut recenzii, merită pusă pe listă deoarece oferă caracteristici bune. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Programele și funcțiile pot fi alese cu ușa închisă, panoul de control fiind prezent pe ușa aparatului. Acesta este destul de vizibil și este unul electronic, adică puteți vedea mai bine selecțiile făcute (datorită afișajului digital). Nu aveți nevoie de foarte multe programe pentru oricum nu le veți încerca pe toate.

Cu ajutorul funcției Time Manager, puteți scurta la jumătate durata fără ca rezultatele să fie afectate (ideal pentru vase puțin murdare), însă există și programul rapid.

Clasa energetică evidențiază nivelul de consum, iar ala acesta este redus, pentru că are clasa D (în trecut a fost clasa A+++). Chiar dacă are un preț mai mare, veți avea facturi la energie mai mici (84 kWh la 100 de spălări).

Concluzie

Electrolux ESF5535LOW are tehnologie de uscare AirDry, adică se folosește de aerul natural pentru a usca vasele la final. Acesta nu este singurul producător care oferă o astfel de caracteristică, mai sunt și alții doar că acea tehnologie are o denumire diferită. Se laudă că are funcție de oprire automată, astfel că nu va consuma energie inutilă între cicluri. SUnt și mașini cu eficiență chiar mai bună, însă diferențele de consum nu sunt atât de mari – Hansa ZIM667ELH are clasa C.

Te-ar mai putea interesa