Electrolux ESA12100SW, mașină de spălat vase de 45 cm

Mașinile de spălat vase pot fi de mai multe tipuri, însă și dimensiunile pot fi diverse. Modelul Electrolux ESA12100SW are o lățime de 44.6 cm și face parte din categoria mașinilor standard, adică nu este parțial sau complet incorporabil. Chiar și așa poate fi pus sub blat alături de chiuvetă, unde puteți conecta scurgerea mai ușor (sifon special). Cu un așa model, nu veți avea nevoie de un mobilier de bucătărie foarte mare și poate că nici nu vă interesează foarte mult spațiul de depozitare.

Panoul de control este unul restrâns și oferă exact ce aveți nevoie și nu este atât de complicat ca și la mașinile de spălat rufe. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Este un aparat îngust foarte util în orice bucătărie și este un spațiu de depozitare suplimentar pentru vase murdare, tacâmuri etc. Cu alte cuvinte, nu mai trebuie să țineți vasele murdare la chiuvetă și le puteți ține o perioadă în aparat chiar și după finalizare. Un panou de control mecanic este unul ușor de utilizat și aveți suficiente informații pe el. Doar mașinile complet incorporabile au panou de control digital pe marginea ușii și sunt prezente puține informații (doar pictograme). Indiferent pentru care veți alege, este indicat să citiți manualul pentru informații suplimentare chiar dacă ați mai avut un astfel de aparat, deoarece noile aparate oferă dotări în plus.

Păreri pro și contra

Este echipat și un coș special pentru tacâmuri care este standard pe mașinile noi, iar forma sa diferă de la un brand la altul. Acest model oferă un consum redus de resurse, un interior bine organizat și ajustabil, are un design simplu și plăcut, sistem de uscare foarte eficient numit Air Dry, spălare eficientă cu cele brațele pulverizatoare duale, programul rapid are o durată de numai 30 minute (articole puțin murdare), face parte din seria PerfectFit (instalare și încadrare fără probleme).

Electrolux ESA12100SW oferă destul de multe pentru un preț destul de bun. Nu este nevoie să cheltuiți foarte mult pentru că acum acest brand vă oferă o soluție fiabilă, competitivă și eficientă. Bineînțeles, sunt destule mașini compacte care sunt mai accesibile însă trebuie să luați în calcul și caracteristicile speciale, dar să nu uităm nimic generația.

Te-ar mai putea interesa