Beko DVS05024W, mașină de spălat vase de 45 cm

Beko DVS05024W este un aparat electrocasnic mare, dar și foarte compact. Se vede din imaginea de prezentare că are o lățime mică, motiv pentru care capacitate sa este de 10 seturi. Nu a avut de suferit mult, poate spăla mult și pot fi introduse diverse articole. Panoul de control este unul restrâns și nu este complet digital, adică are un buton rotativ pentru selectarea programului dorit și în dreapta se aleg opțiunile dorite.

La prima vedere pare să fie o variantă parțial incorporabilă deoarece are un design foarte simplu, însă este una clasică care se instalează ușor sub blat (aveți nevoie de un robinet cu apă și o scurgere). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Puteți opta și pentru varianta clasică de 60 cm, deoarece prețurile sunt foarte apropiate. Modelul Slim se adresează celor care nu au mult spațiu, dar poate că nici nu aveți multe vase de spălat. Pot fi introduse pahare, tacâmuri dar și accesorii ale unor aparate.

Chiar dacă nu este un model de top, vom vedea cele 5 programe standard (Economic, Intensiv, Rapid) și alegeți temperatura potrivită în funcție de gradul de murdărie. Se poate bloca interfața (child lock), are indicator de sare, pornire programabilă (până la 24 ore), încărcare la jumătate.

Păreri pro și contra

Un aparat cu lățime redusă ocupă puțin spațiu și costă puțin față de cele de 60 cm. Generația nouă de mașini de la acest brand oferă eficiență energetică A++ care este foarte bună și se reflectă în factura de la energie. Îmi place că are opțiune pentru încărcătură mai mică, astfel se pot economisi resurse și timp. Interiorul este suficient de încăpător și puteți ține vasele murdare în aparat dacă nu aveți loc pentru ele, deci aș putea spune că este un loc de depozitare suplimentar.

Panoul de control poate fi folosit cu ușurință de oricine, iar dacă nu sunteți singuri, se poate consulta manualul de utilizare unde vi se oferă informații utile. Beko DVS05024W este un ajutor important în bucătărie și voi puteți alege un mobilier la comandă dacă nu aveți loc pentru el sau îl montați lângă.

Te-ar mai putea interesa