Electrolux ERW1573AOA, vitrină de vinuri mare

Electrolux ERW1573AOA este o vitrină cu capacitate destul de mare și se vede din imaginea de prezentare. Acest brand oferă și soluții mai compacte (lățime de 30 cm), doar că raportul volum/preț nu este la fel de bun ca în cazul variantei de jos prezentate. Rafturile sunt realizate din lemn și se poate observa ușor, iar pe un raft intră destul de mult sticle după cum este prezentat mai jos. Aceasta se integrează destul de ușor sub blatul din bucătărie, în locul unui alt aparat cu lățime similară (60 cm) sau eliminați un corp de mobilier dacă este modular.

Arată bine cu finisajul negru lucios și mânerul argintiu, iar panoul de control este mare și generos. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Nu este un aparat clasic ci unul care trebuie incorporat și pentru el aveți nevoie de un corp de mobilier special. Arată bine alături de alte aparate pe negru (sticlă) și cu accente argintii. Este puțin mai zgomot decât frigiderele clasice – 42 dB, dar nu este foarte deranjant dacă aveți o bucătărie mare și nu veți petrece timp în apropierea sa.

Pot fi puse 52 de sticle în vitrină și cred că este de ajuns pentru momentele când vreți să vă aprovizionați cu mai multe sortimente. Cu alte cuvinte, trebuie să fiți pregătiți pentru musafiri și e mai ușor de servit când acest aparat este aproape.

Păreri pro și contra

Are ușă reversibilă, iar această caracteristică este foarte importantă pentru aparatele care sunt mari (ca să nu incomodeze). Beneficiază de un sistem anti-vibrație pentru o păstrare mai bună a vinului (vibrațiile pot să apară din cauza compresorului). Aparatul trebuie poziționat la boloboc pentru o funcționare optimă, iar piciorușele ajustabile pot fi folosite în acest sens. .

Electrolux ERW1573AOA este un aparat frigorific diferit și chiar dacă nu oferă cea mai bună clasă energetică, oferă cele mai bune condiții de păstrare a vinului. Acum puteți ține vinul în bucătărie fără nici o problemă și alegeți ce temperatură vă convine. Bineînțeles, nu pot fi ținute mai multe tipuri de vinuri în acesta deoarece unele se țin la temperaturi mai joase/ridicate.

Te-ar mai putea interesa